MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντακότα Τζόνσον: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα μεταφορά μυθιστορήματος της Τζέιν Όστεν;

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον θα είναι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρωταγωνίστρια της μοντέρνας διασκευής του μυθιστορήματος της Τζέιν Όστεν, «Πειθώ», από το Netflix.

Ντακότα Τζόνσον
Φωτογραφία: Pinterest
Monopoli Team

H 31χρονή Αμερικανίδα ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τριλογία των ταινιών «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», θα πρωταγωνιστήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην καινούρια μεταφορά του μυθιστορήματος της Τζέιν Όστεν, «Πειθώ», από το Netflix και τη MRC FILM.

Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή του δημοφιλούς μυθιστορήματος σε διασκευή των Ron Bass και Alice Victoria Winslow. Η Κάρι Κράκνελ, η οποία το 2019 σκηνοθέτησε τους Τζέικ Τζίλενχαλ και Τομ Στάριτζ στην υποψήφια για Τόνυ παράσταση «Sea Wall / A Life», θα πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη. Τα γυρίσματα της νέας παραγωγής του Netflix αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η συγκεκριμένη εκδοχή, η οποία περιγράφεται ως «μια μοντέρνα, πνευματώδης προσέγγιση» μιας πολυαγαπημένης ιστορίας, αφηγείται τη ζωή της Άννας Έλλιοτ, μιας αντικομφορμίστριας με μοντέρνες ευαισθησίες, η οποία ζει με τη σνομπ οικογένεια της που βρίσκεται στο χείλος της χρεωκοπίας.

Ανύπαντρη και στα 27 της χρόνια, επανασυνδέεται με τον άντρα που είχε απορρίψει στο παρελθόν, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Η Άννα τώρα καλείται να επιλέξει να αφήσει το παρελθόν πίσω της ή να ακούσει την καρδιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOSCARS®: Η 93η τελετή απονομής των βραβείων αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

Η «Πειθώ» στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη

Η «Πειθώ» υπήρξε το τελευταίο ολοκληρωμένο έργο της Τζέιν Όστεν, της σπουδαίας συγγραφέως των κλασικών μυθιστορημάτων «Λογική και Ευαισθησία», «Περηφάνεια και Προκατάληψη» και «Έμμα», η οποία πέθανε το 1817. Έχει διασκευαστεί για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη αμέτρητες φορές, με κορυφαία την τηλεταινία του 2007 με πρωταγωνίστρια τη Σάλι Χόκινς.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε ανακοινωθεί μια ακόμη μεταφορά του μυθιστορήματος «Πειθώ» από τη Searchlight Pictures με πρωταγωνίστριά την Αυστραλέζα ηθοποιό Σάρα Σνουκ («Succession»). Στην εκδοχη εκείνη τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαχάλια Μπέλο και τη συγγραφή του σεναρίου η Τζέσικα Σουέιλ.

Η πρωταγωνίστρια Ντακότα Τζόνσον

Στις επόμενες δουλειές της Ντακότα Τζόνσον, που πρωταγωνίστησε, το 2019, στο πλευρό των Τζέισον Σίγκελ και Κέισι Άφλεκ, στο δράμα «Our Friend», περιλαμβάνεται η ταινία «H Χαμένη Κόρη» της Μάγκι Τζίλενχαλ, μεταφορά του μυθιστορήματος της Έλενα Φερράντε και η δραματική ταινία του Τιγκ Νοτάρο «Am I OK?». Για τα γυρίσματα της πρώτης η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στις Σπέτσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEarth Day! The Musical: Τζάστιν Μπίμπερ και Maluma στη μεγάλη livestream συναυλία του Facebook12.09.2018

Η τριλογία των «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι», στην οποία πρωταγωνίστησε, είχε έσοδα περίπου 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως.

Πηγή: Deadline, Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b