MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζόνι Ντεπ: Τρία νέα ντοκιμαντέρ για τις δικαστικές περιπέτειες του ηθοποιού

Σύμφωνα με πηγές, ετοιμάζονται τρία νέα ντοκιμαντέρ τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχετικά με τους συνεχείς νομικούς αγώνες του Τζόνι Ντεπ.

Φωτογραφία από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης / Getty Images
Monopoli Team

Η αρχή του…τέλους

Πολλά έχουν αλλάξει από την εποχή που ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο απόλυτος «καρδιοκατακτητής» και αγαπημένος πρωταγωνιστής των μεγαλύτερων δημιουργών του κινηματογράφου. Όλα ξεκίνησαν όταν η – πρώην πλέον – σύζυγος του και επίσης ηθοποιός, Άμπερ Χερντ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και τον κατηγόρησε για κακοποίηση. Αυτή ήταν και η αρχή μία μεγάλης διαμάχης, που συνεχίστηκε μέσα από πολύκροτες και πολυσυζητημένες δίκες.

Η τελευταία δίκη ήταν αυτή κατά του ομίλου News Group Newspapers (NGN), που εκδίδει τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η οποία υποστήριξε ανοιχτά την Χερντ, αναφερόμενη στον Ντεπ – σε σχετικό άρθρο τον Απρίλιο του 2018 – ως «αυτόν που χτυπά την γυναίκα του». Αυτή τη φορά, όμως, η «καλή» φήμη του δεν τον έσωσε και η απόφαση του δικαστηρίου ήταν υπέρ της εφημερίδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDolphin Man: Δωρεάν προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης12.09.2018

Μετά την ετυμηγορία, ο ηθοποιός αρνήθηκε τον προηγούμενο μήνα να ασκήσει έφεση για την υπόθεση δυσφήμισης εναντίον του NGN, με τους δικηγόρους του να λένε ότι «ανυπομονεί να παρουσιάσει τα πλήρη, αδιάψευστα στοιχεία της αλήθειας» σε άλλη υπόθεση δυσφήμισης στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, πηγές αναφέρουν ότι ετοιμάζονται τρία νέα ντοκιμαντέρ τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχετικά με τους συνεχείς νομικούς αγώνες του Τζόνι Ντεπ. Μεταξύ των ντοκιμαντέρ της εταιρείας παραγωγής Optomen, είναι ένα πρόγραμμα του ITV, με τίτλο «Ντεπ εναντίον Χερντ».

«Η ιστορία για το πώς ένας πολυεκατομμυριούχος, εκπρόσωπος του χρυσού box office ήταν ο δημιουργός της δικής του πτώσης είναι ένα πολύ εντυπωσιακό θέμα που δεν μπορεί να μείνει ανεξερεύνητο», αναφέρει μία πηγή στην εφημερίδα «The Sun».

Πηγή: nme.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b