MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Zendaya: Θα είναι η Λόλα Μπάνι στο «Space Jam: A New Legacy»;

Μέσω ενός ποστ στο Twitter επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι η Zendaya θα συμμετάσχει στο καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Space Jam: A New Legacy», δίνοντας τη φωνή της στον χαρακτήρα της Λόλα Μπάνι.

Φωτογραφία: Steven Ferdman/Getty Images
Monopoli Team

Η ανακοίνωση ότι η πρωταγωνίστρια του Euphoria θα συμμετάσχει στο καστ της ταινίας «Space Jam: A New Legacy» που αποτελεί ριμέικ της ταινίας του 1996 από τη Warner Bros με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Μπαγκς Μπάνι των Looney Tunes, ακολούθησε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τρέιλερ.

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, που έγραφε «Καλωσήρθες στο Jam, @Zendaya».

Τι θα δούμε στη νέα ταινία

Σε αυτό το σίκουελ του «Space Jam», ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο γιος του βρίσκονται σε μία παράξενη εικονική πραγματικότητα, στην οποία το αστέρι του ΝΒΑ καλείται να συνεργαστεί με την Tune Squad, δηλαδή με τον Μπαγκς Μπάνι και την παρέα του (χωρίς τον Πέπε λε Πιου και με μία περισσότερο…pollitically correct Λόλα Μπάνι) εναντίον των κακών που είναι η Goon Squad.

Στην ταινία, η οποία θα είναι ένας συνδυασμός CGI και live action, η Zendaya πρόκειται να δώσει τη φωνή της στη Λόλα Μπάνι, της οποίας η νέα αυτή εκδοχή, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Μάλκολμ Ντ. Λι «θα αντικατοπτρίζει την αυθεντικότητα ισχυρών, ικανών γυναικείων χαρακτήρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ αγάπη μου: Οι πέντε καλύτερες οσκαρικές ταινίες ever12.09.2018

Η νέα εκδοχή της Λόλα Μπάνι

Όπως γνωρίζουμε ήδη από την ταινία του 1996, η Λόλα Μπάνι είναι το κορίτσι του Μπαγκς Μπάνι, που έχει ταλέντο στο μπάσκετ και σώζεται από τον αγαπημένο της όταν τραυματίζεται σε έναν αγώνα. Για τη νέα αυτή εκδοχή του χαρακτήρα της Λόλα Μπάνι ο σκηνοθέτης εξήγησε: «Επεξεργαστήκαμε ξανά πάρα πολλά πράγματα, όχι μόνο την εμφάνισή της, δίνοντας ένα πιο κατάλληλο μήκος στο σορτς και παρουσιάζοντάς τη θηλυκή αλλά χωρίς να γίνεται αντικείμενο. Επιπλέον, της δώσαμε φωνή. Θέλαμε η έμφαση να δίνεται στις αθλητικές και αρχηγικές ικανότητές της και να την κάνουμε έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα όπως οι υπόλοιποι της ταινίας».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες και στο HBO Max στις 16 Ιουλίου και στην Ελλάδα στις 22 Ιουλίου, με τίτλο «Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά».

Δείτε το τρέιλερ:

Με πληροφορίες από το nme.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b