MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 2 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 93: Η Φωτεινή αναλαμβάνει τον ρόλο της καλής πεθεράς και συμβουλεύει τον Παναγή πώς θα προσεγγίσει σωστά την Κατερίνα. Η κουβέντα, όμως, αυτή πρέπει να μείνει κρυφή από την Κατερίνα. Η Μάρμω και ο Βαγγέλας ως «πνεύμα», αναγκάζουν τον Τζώρτζη να κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει τον Στάθη από τον Πλάτανο, με αποτέλεσμα ο Στάθης να βρει τον μπελά του. Ο Μένιος αποκαλύπτει στη Φιλιώ το μεγάλο μυστικό του Πλατάνου: πώς έγινε εκατομμυριούχος ο Βαγγέλας! Την ίδια ώρα, η σχέση του Μένιου με τον Στάθη πάει από το κακό στο χειρότερο. Η Μυρτώ σχεδιάζει να αποπλανήσει τον Μένιο για να του αποσπάει πιο εύκολα πληροφορίες, αλλά το σχέδιό της κοντράρει στη ζήλια του Ηλία. Το ταξίδι του παπά στην Αθήνα έχει απρόσμενο αποτέλεσμα, καθώς η παπαδιά τον απειλεί με ένα βίντεο, προκειμένου να μη ζητήσει διαζύγιο.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 112: Η Αλίκη δένεται κάθε μέρα και περισσότερο με την Ιωάννα. Δέχεται όλες τις εξηγήσεις της για το παρελθόν, της συγχωρεί την εγκατάλειψή της και βλέποντας την ανέχειά της, θέλει να τη βοηθήσει και οικονομικά. Αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με την Εύα, την Αλεξάνδρα αλλά και τον Δημήτρη που δεν μπορεί να την πείσει να είναι λίγο πιο συγκρατημένη κι επιφυλακτική. Η Λήδα αγωνιά για την απόφαση του νοσοκομείου σχετικά με την απόλυσή της, ενώ ο Άγγελος ζητά τη στήριξη της οικογένειάς του για να σώσει τη θέση του. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως ο Μενέλαος δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται. Ο Φίλιππος κι η Διώνη εξακολουθούν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους. Η Λένα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα σε σχέση με την απρόσμενη εγκυμοσύνη της. Ο Δήμος δέχεται μια εντολή απ’ τον Δικηγόρο που θα τον φέρει σε αδιέξοδο.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 176: Η Μιρέλλα δεν το βάζει κάτω και μιλάει πάλι στη Ναυσικά για την άρρωστη κόρη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και η Τζουλιάνα στο σαλόνι και γνωρίζει αυτή τη γυναίκα, γεγονός που εξοργίζει αφάνταστα τη Ναυσικά. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πλέον για τον Σπύρο με την Αλκμήνη και δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια, ή όχι. Στο μεταξύ, η Έλλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της κι ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Ιφιγένεια φιλοξενεί την Αντριάνα στο σπίτι και ο Μιλτιάδης γνωρίζει πιο καλά αυτή την εκκεντρική προσωπικότητα από την Κύπρο. Η Ναυσικά βασανίζεται να αποφασίσει αν πρέπει να υποβάλει την Τζουλιάνα σε αυτή τη διαδικασία που ζητά η Μιρέλλα. Ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ να παρατήσει τον Αιμίλιο και να βρει κάποιον άλλον. Η «κόντρα» Άκη – Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν. Λίγο αργότερα, ο Άκης μπουκάρει απροειδοποίητα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 26: Η Μαρίνα σε μεγάλο κίνδυνο μετά την απόπειρα δολοφονίας με θύμα την Βίκυ. Ο μηνάς θα μάθει για ην έξοδο του Τζώρτζη από την φυλακή. Ψάχνει παντού για να τον βρεί. Η Τζόυς εξακολουθεί να είναι θυμωμένη και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό τον θυμό αλλά και την αδιαφορία της Εβίτας. Η Κλαίρη θα κατηγορήσει τον Γιάννο για την επίθεση, που δέχτηκε ο αδερφός της. Η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με μια πολύ σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος που μέχρι τώρα πίστευε για ένοχο, είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας της Βίκυς.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 59: Η Βέλη αντιμετωπίζει τον πρώτο της κρατικό έλεγχο στον ξενώνα και κυριεύεται από άγχος. Ευτυχώς ο Άγγελος είναι εκεί για να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει. Ο Γκρίκ Τσάνς, ο αλογομούρης θείος του Μπάμπη, πέθανε. Ο Μπάμπης και η Ξένια είναι απογοητευμένοι που χάσανε την περιουσία του. Αλλά ο θείος τελικά, δεν τους ξέχασε. Η εγγονή της Βούλας και του Μηνά, έχει μια πρόταση για δουλειά στο Μεξικό κι ενώ η γιαγιά ενθουσιάζεται, ο παππούς, τα βάφει μαύρα. Ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι περιτριγυρίζεται μόνο από γυναίκες και ψάχνει απελπισμένα να βρει ένα φίλο. Αποδεικνύεται όμως ότι δεν είναι και τόσο εύκολο.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 101: Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος. Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός υφασματέμπορα για τη Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω. Το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του περνάει μια μέρα που δε θα μοιάζει με καμία άλλη. Η ανακωχή απλώνεται απ ‘άκρη σ ’άκρη ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν ο καθένας στο σπιτικό του μια μεγάλη χαρά.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 91: Η Αθηνά κρατάει σε απομόνωση τον Δημήτρη. Η Αγγελική χωρίς να το θέλει δίνει ελπίδες στον Στέφανο. Η Σοφία νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά που την ανησυχούν. Ο Παύλος και η Τζένη παραδέχονται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει το πάθος. Ο Στέφανος δείχνει ευάλωτος μπροστά στην Αθηνά. Η Δανάη ζητάει εξηγήσεις από την Τζένη. Ο Δημήτρης δείχνει στην Αγγελική ότι δεν την εμπιστεύεται. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Κατερίνα ότι ο Δημήτρης δεν θέλει να την ξαναδεί, εκείνος όμως βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Η Σοφία δίνει το πράσινο φως στον Αντρέα. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει. Η Αγγελική, στην προσπάθεια να βρει το παιδί της, βρίσκει την Ασπασία, τη γυναίκα που έχει όλες τις απαντήσεις.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Η Ζωή είναι στιγμές» στην ΕΡΤ2

Η συνέχεια των μεγάλων λαϊκών μύθων, συνθετών και βιρτουόζων του μπουζουκιού είναι αναμφίβολα ο Χρήστος Νικολόπουλος. Με έντονη εξομολογητική διάθεση, ο δάσκαλος Χρήστος Νικολόπουλος, καλεσμένος στον Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» , την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 στις 20:00, στην ΕΡΤ2.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Οι Επόμενες Τρεις Μέρες” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ένα συνηθισμένο ζευγάρι θα βρεθεί στη θέση να πάρει κάποιες απεγνωσμένες αποφάσεις, αποφάσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια της αγάπης τους. Όλα θα ξεκινήσουν όταν η σύζυγος θα κατηγορηθεί για έναν φόνο που δεν έχει διαπράξει.

22:00 “Ασύλληπτη Συμμορία” στο MEGA

Υπόθεση: Μετά από μια σειρά ενυπωσιακότατων ληστειών σε τράπεζες, η ομάδα των γοητευτικών και πανέξυπνων νεαρών που κρύβεται πίσω τους επιχειρεί το απόλυτο εγχείρημα. Στόχος, να γίνουν καπνός 25 εκατομμύρια δολάρια! Το σχέδιο, που πρέπει να οργανωθεί σε 3 μόλις μέρες, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα όταν στο δρόμο τους μπαίνει ένας από τους πιο επίμονους ντετέκτιβ του Μανχάταν, ο οποίος δε θα ησυχάσει αν δεν τους πιάσει! Πιστολίδι, αδρεναλίνη στα ύψη και εκατομμύρια στον αέρα υπόσχονται να σας καθηλώσουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρυσές Σφαίρες: Οι πιο «περίεργες» υποψηφιότητες και βραβεύσεις που άφησαν εποχή12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Η Αποκάλυψη και το Τέλος του κόσμου” στο COSMOTE HISTORY HD

Η ιδέα της Αποκάλυψης, ότι δηλαδή μια μέρα ο κόσμος μας θα πάψει να υπάρχει, έβρισκε πάντα ακροατήριο στη Δύση. Πότε, όμως, πρωτοεμφανίστηκε αυτός ο φόβος; Πώς έχει ‘μεταλλαχθεί’ μέσα στους αιώνες και πώς εκφράζεται σήμερα;

23:00 “Ιστορικές Διαδρομές” στο COSMOTE HISTORY HD

Η γραμμή των οχυρών Μεταξά: Σπάνια ιστορικά ντοκουμέντα και μαρτυρίες μάς μεταφέρουν στη ‘Γραμμή Μεταξά’, ένα τιτάνιο οχυρωματικό έργο κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων, που πρωταγωνίστησε στον ηρωικό αγώνα των Ελλήνων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b