MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 88: Η Κατερίνα είναι έξω φρενών μετά την αποκάλυψη ότι τα γράμματα δεν τα έστελνε ο Παναγής κι έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση. Ο τρομοκρατημένος Τζώρτζης δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι άκουσε τη Μάρμω να φωνάζει τον Βαγγέλα, αλλά αρχίζει να σκέφτεται ότι έχει επικοινωνία με το υπερπέραν! Η Καλλιόπη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να γίνει πρόεδρος στον σύλλογο και δεν τη σκιάζει Βαρβάρα καμιά, ενώ ο Ηλίας, από την άλλη, ζει τ’ όνειρο, είναι επιτέλους πρόεδρος! Ο Σίμος προσπαθεί να πει στον Κανέλλο ότι ο Θοδωρής είναι ερωτευμένος με τη Χρύσα, ενώ ο Θοδωρής με την Κατερίνα προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έγραψε αυτά τα γράμματα, αφού ο παππούς τους δεν είναι πια μαζί τους.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 106: Ο Κωνσταντίνος πεθαίνει στην αγκαλιά του Δημήτρη, που ορκίζεται να τον δικαιώσει. Ο Χρήστος ζητά απ’ τη Σοφία να σταματήσει από το μαγαζί, ενώ εκείνη δεν θέλει να εγκαταλείψει τον Δήμο. Ο Δήμος ανακαλύπτει περισσότερα κομμάτια του παζλ για την εγκληματική οργάνωση που τον έχει στριμώξει και την σχέση της με τον χρηματοδότη του Φίλιππου. Η Λήδα αποφασίζει να προχωρήσει την σχέση της με τον Άγγελο και να φύγουν ένα ρομαντικό διήμερο. Τα σχέδια τους ανατρέπονται τελευταία στιγμή, λόγω ενός συμβάντος στο νοσοκομείο. Συνεχίζοντας την προσπάθειά της η Αλίκη να ανακαλύψει τους βιολογικούς της γονείς, λαμβάνει σειρά από μηνύματα. Ένα από αυτά ίσως κρύβει την αλήθεια.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 171: Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Μιχαήλ και Βικτώρια λύνεται κι εκείνη δέχεται με χαρά την πρόταση γάμου. Ο Σίμος ενημερώνει τη Σμαράγδα για τη σύλληψη του Αντώνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Άναυδος κι ο Άκης, που αναγκάζεται να πάρει πίσω όλα τα καλά λόγια που είχε πει για την επικείμενη συνεργασία του με τον Αντώνη. Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα του παιδιού, αλλά η Εύα είναι ανένδοτη. Η Ιφιγένεια αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε Σπύρο και Αλκμήνη και ζητάει τις συμβουλές του Φρίξου και της Νόνας. Την ίδια ώρα, η Αλκμήνη εξομολογείται τα συναισθήματά της στον Σπύρο και, σε μια στιγμή αδυναμίας, τον φιλάει. Ο Οδυσσέας με την Έρση και τον Μάρκο αναχωρούν για Γενεύη. Η Ναυσικά, ανήσυχη με την εμφάνιση της Μιρέλλας Κονταξή, θεωρεί ότι στοχεύει στη διεκδίκηση της Τζουλιάνας.

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 55: Η νέα γειτόνισσα του Άγγελου και της Βέλης εισβάλλει στο σπίτι και το κάνει άνω κάτω.
Ο Μπάμπης έχει κανονίσει ψάρεμα με τον Σωκράτη, αλλά τον «κρεμάει» για μια γκόμενα. Η Ξένια αναλαμβάνει δράση.
Από μια παρεξήγηση, ο Μηνάς νομίζει πως η Βούλα είναι έτοιμη να του ζητήσει διαζύγιο και κάνει ό,τι μπορεί για να την αποτρέψει.
Η Καίτη ζητά απ’ τη Μένη, που «σπουδάζει» καφεμαντεία, να της «πει» το φλιτζάνι. Βλέπει στον καφέ κάτι σημαντικό που αφορά τον Ηλία.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 22: Η Κλαίρη και ο Γιάννος έχουν έναν επεισοδιακό τσακωμό. Η ρωγμή στο γάμο του Αλέξανδρου και της Εβίτας μοιάζει ανεπανόρθωτη, κάνοντας τα παιδιά να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει. Η Βίκυ εξαφανίζεται μυστηριωδώς, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Μαρίνα την αναζητά τρομοκρατημένη. Ο Γιάννος απειλεί τον Τίμο για την κλεμμένη κόκα, λέγοντάς του πως θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Εβίτα και Τζόυ φτάνουν στο Ναύπλιο. Η Εβίτα πιέζει τον πατέρα της να ομολογήσει την αλήθεια, σχετικά με τη φυλάκισή του. Η Κλαίρη προσπαθεί να βρει την ηρεμία της, μη μπορώντας να σταματήσει να σκέφτεται τον Αλέξανδρο.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 96: Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣιωπηλός δρόμος: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά του Mega – Οι χαρακτήρες και το τρέιλερ12.09.2018

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 87: Ο Παύλος έξαλλος με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Σοφίας και πιστεύοντας ότι το παιδί δεν είναι δικό του, ακολουθεί την Σοφία στο σπίτι, όπου βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας και της αδερφής της. Αυτό οδηγεί την Σοφία στην αστυνομία με σκοπό να πάρει τα μέτρα της εναντίον του. Ο Δημήτρης, απελπισμένος και τρομαγμένος απ’ την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί, θέλει να ομολογήσει για όλα όσα έχει κάνει. Η Αθηνά φοβούμενη ότι ο Δημήτρης θα ανοίξει το στόμα του παίρνει την απόφαση να τον απομακρύνει απ’ όλους.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Into The Blue” στο OPEN TV

Υπόθεση: Οι κινηματογραφικοί αστέρες Τζέσικα Άλμπα και Πολ Γουόκερ υποδύονται τους νεαρούς δύτες που ψάχνουν χαμένους θησαυρούς στα βάθη των ωκεανών. Μαζί με δυο ακόμη φίλους τους, ξεκινούν μια υποβρύχια αποστολή για να ανακαλύψουν ένα θρυλικό ναυάγιο που κρύβει μέσα του χρυσό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Όμως τα γαλάζια νερά, εκτός από θησαυρούς, κρύβουν και πολλούς κινδύνους. Κοντά στο ναυάγιο υπάρχει βυθισμένο ένα παράξενο εμπόρευμα, που θα βάλει σε θανάσιμες περιπέτειες όποιον το ανακαλύψει.

23:00 “Deja Vu: 4 Ήμέρες, 6 Ώρες Πίσω” στον ALPHA

Υπόθεση: Η έρευνα για την εξιχνίαση μίας δολοφονίας δίνει πρόσβαση στον αξιωματικό του FBI Νταγκ Κάρλιν στην απόρρητη συσκευή της Κυβέρνησης, το “παράθυρο του χρόνου”, που επιτρέπει να δεις τα γεγονότα που έλαβαν χώρα 4 ημέρες, 6 ώρες και κάτι λεπτά στο παρελθόν. Μέσα από αυτή τη δίοδο ο Νταγκ θα επιχειρήσει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να εμποδίσει τη δολοφονία και να αποτρέψει μία μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση. Θα καταφέρει ο Κάρλιν να προστατέψει το μέλλον; Θα καταφέρει να εμποδίσει το παρελθόν;

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Η Επιστροφή της Μαρίας Κάλλας” στο COSMOTE HISTORY HD

Το 1973, έπειτα από 8 χρόνια απουσίας, η Μαρία Κάλλας, η μεγαλύτερη ντίβα της όπερας, επιστρέφει για μία και μοναδική συναυλία στο Royal Festival Hall του Λονδίνου. Απολαύστε μια επιλογή κομματιών από την ιστορική εκείνη βραδιά.

23:00 “Θρύλοι των επιστημών: Ίαση” στο COSMOTE HISTORY HD

Η ιστορία των επιστημών είναι γεμάτη περιπέτειες, θρυλικές προσωπικότητες και συναρπαστικές ανακαλύψεις. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία της ιατρικής, μέσα από πρωτοπόρους ιατρούς όπως ο Ιπποκράτης, ο Λενέκ και ο Υερσέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE HISTORY HD: Νέα επεισόδια δημοφιλών σειρών ντοκιμαντέρ και αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b