
Υλικά Υλικά
Εκτέλεση:
- 150γρ. λευκή κουβερτούρα
- Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
- Μαρμελάδα ρόδι με χυμό σταφύλι
Εναλλακτικά:
- 150γρ. κουβερτούρα 55% κακάο
- Μαρμελάδα ρόδι με χυμό σταφύλι

- Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.
- Γεμίζουμε στο μισό τα φορμάκια μας και προσθέτουμε από λίγο σε κάθε θήκη μαρμελάδα
- Καλύπτουμε μέχρι πάνω με τη σοκολάτα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου ανάλογα το μέγεθος που έχει το σοκολατάκι μας για να παγώσει καλά.
- Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουμε και για τα σοκολατάκια με το χρώμα ζαχαροπλαστικής, απλά πριν γεμίσουμε τα φορμάκια θα προσθέσουμε το χρώμα και θα ανακατέψουμε καλά.
Βρείτε εδώ περισσότερες συνταγές της Mrs Olivespoon.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤάρτα σοκολάτας από την food blogger Mrs Olivespoon12.09.2018
NEWS FEED ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η συγκλονιστική ζωή της σπουδαίας σταρ σε φωτογραφίες
Χρυσές Σφαίρες: Οι πιο «περίεργες» υποψηφιότητες και βραβεύσεις που άφησαν εποχή
Ο αυτισμός στον κινηματογράφο μέσα από 10 υπέροχες ταινίες
Online Agenda: 47 προτάσεις με ταινίες, παραστάσεις, συναυλίες για το Σαββατοκύριακο 27-28/2
TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου