MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TEXNH

Ιάπωνας καλλιτέχνης δημιουργεί οριγκάμι σαμουράι με ένα φύλλο χαρτιού

Ο καλλιτέχνης Juno Konkkola ασχολείται με την τέχνη του οριγκάμι και δημιουργεί εντυπωσιακές χάρτινες φιγούρες. Το πιο πρόσφατο του δημιούργημα είναι η κατασκευή ενός σαμουράι πολεμιστή.

Monopoli Team

Ο καλλιτέχνης Juno Konkkola ασχολείται με την τέχνη του οριγκάμι και δημιουργεί εντυπωσιακές χάρτινες φιγούρες. Το πιο πρόσφατο και το πιο θαυμαστό δημιούργημα του Konkkola είναι η κατασκευή ενός σαμουράι. Η τέχνη του Οριγκάμι είναι επινόηση των Ιαπώνων και είναι η καλλιτεχνία του διπλώματος χαρτιού, για την κατασκευή πολλών θεμάτων, ενώ απαγορεύεται το κόψιμο του.

Ο καλλιτέχνης κατάφερε να απεικονίσει την παραδοσιακή πανοπλία των σαμουράι με απίστευτη λεπτομέρεια. Το γεγονός πως δημιουργήθηκε χωρίς να τρυπηθεί ποτέ το χαρτί ή να γίνει χρήση κόλλας είναι εντυπωσιακό.

Το οριγκάμι – σαμουράι χρειάστηκε τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί και η ιδέα αναπτύχθηκε από έναν προηγούμενο σαμουράι που δημιούργησε. Ο καλλιτέχνης προσπάθησε να επανασχεδιάσει όλα τα μέρη και να διπλώσει έναν ακόμη καλύτερο σαμουράι με αποτέλεσμα να προσθέτει συνεχώς καινούριες λεπτομέρειες.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τον εντυπωσιακό σαμουράι που δημιούργησε αλλά και να ρίξετε μία ματιά στον τρόπο με τον οποίο άρχισε να ενώνεται.

Οριγκάμι – Σαμουράι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλα τα Όμορφα Άλογα της Ισαμπέλ Μουνιόθ12.09.2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναζητώντας την τέχνη σε μικρά μέρη: Quark Bookshop12.09.2018

Η διαδικασία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 φορές που η τέχνη του δρόμου έδωσε ζωντάνια στην πόλη του Παρισιού12.09.2018

Πηγή: Mymodernmet

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b