MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Από τον Φρανκ Σινάτρα μέχρι τον Νέλσον Μαντέλα: Οι πιο αξέχαστες συνεντεύξεις του Λάρι Κινγκ

Ο Λάρι Κινγκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών κι εμείς θυμόμαστε τις πιο διάσημες συνεντεύξεις της καριέρας του

author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Ο θρυλικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Λάρι Κινγκ έφυγε από τη ζωή σήμερα, Σάββατο 23 Ιανουαρίου, σε ηλικία 87 ετών. Άφησε πίσω του μια σπουδαία “κληρονομιά”, η οποία περιλαμβάνει περίπου 40 χιλιάδες συνεντεύξεις, σύμφωνα με τον ίδιο.

Μέσα σε 60 χρόνια καριέρας, ο Λάρι Κινγκ μίλησε σε σχεδόν κάθε πολιτικό, αστέρα του Χόλιγουντ, σπουδαίο συγγραφέα, αφού κανένα πρόσωπο της επικαιρότητας δεν μπορούσε να αρνηθεί μια συνέντευξη με τον κορυφαίο δημοσιογράφο.

Εμείς σήμερα θυμόμαστε τις πιο διάσημες συνεντεύξεις του Λάρι Κινγκ, που απασχόλησαν την επικαιρότητα και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε μέχρι και σήμερα.

Φρανκ Σινάτρα (1988)

Για την συνέντευξη του με τον θρυλικό Φρανκ Σινάτρα, ο Λάρι Κινγκ είχε πει: “Όταν ήμουν παιδί, περίμενα στην ουρά στο New York Paramount για να τον δω. Τον θεωρώ τον σπουδαιότερο τραγουδιστή της εποχής μου. Δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις. Η Τζάκι Γκλίσον, όμως, ήταν φίλη μου και έτσι δέχτηκε. Τελικά, μου έδωσε μία συνέντευξη που διήρκησε τρεις ώρες”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τους, ο Σινάτρα αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ποτέ δεν ξεπέρασε την φοβία του για την σκήνη, ενώ έκανε… δριμύτατη κριτική σε όσους γράφουν “αποκαλυπτικά” βιβλία για διασημότητες, μιλώντας φυσικά για την συγγραφέα Kitty Kelley, που αποκάλυψε την σχέση του με την μαφία, αλλά και τις παράνομες σχέσεις του.

Μάρλον Μπράντο (1994)

Η συνάντηση του Λάρι Κινγκ με τον μεγάλο ζεν πρεμιέ Μάρλον Μπράντο δεν ήταν απλά μία σημαντική συνέντευξη, αλλά και ένας πολύ ενδιαφέρων διάλογος μεταξύ δύο φίλων. Η συζήτησή τους κάλυψε ολόκληρη την καριέρα του αστέρα του Χόλιγουντ, ενώ στο τέλος τελείωσε με ένα επικό φιλί, που έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαν σήμερα, 3 Απριλίου 1924, γεννιέται ο Μάρλον Μπράντο12.09.2018

The Beatles και Yoko Ono (2007)

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του Λάρι Κινγκ ήταν όταν κατάφερε να παρουσιάσει μία συνέντευξη στα δύο εναπομείναντα μέλη των Beatles, τον Πολ Μακάρτνεϊ και τον Ρίνγκο Σταρ, το 2007. Οι δυο μουσικοί ήταν εκεί για να προωθήσουν το “LOVE”, το σόου τους στο Cirque du Soleil  του Λας Βέγκας, ενω μαζί του βρέθηκαν και οι Γιόκο Όνο και Ολίβια Χάρισον, οι σύζυγοι των δύο “σκαθαριών” που δεν βρίσκονται πια εν ζωή.

Πούτιν (2000 και 2010)
Ο Λάρι Κινγκ με τον Πούτιν το 2000

Ο Λάρι Κινγκ με τον Πούτιν το 2000

Ο Λάρι Κινγκ πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο δύο φορές στη ζωή του, μία το 2000 και μία το 2010, όπου τον “στρίμωξε” για τα WikiLeakes. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν, με τον μεταφραστή του στο πλάι του, έκανε μερικά σπάνια σχόλια σχετικά με την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας ότι οι κόρες του έχουν το δικαίωμα για ιδιωτικότητα. Φυσικά, το 2010 ο Ρώσος πολιτικός ήταν πιο καλά προετοιμασμένος και δεν αποκάλυψε πολλά.

Ελίζαμπεθ Τέιλορ (1993)

Ο Λάρι Κινγκ είχε το ταλέντο να βγάζει μια πιο συναισθηματική πλευρά από τους συνεντευξιαζόμενους. Έτσι, σε μία σπάνια στιγμή ειλικρίνειας, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ παραδέχτηκε ότι ήταν αλκοολική, ενώ μίλησα και για την καριέρα του πρώην άντρα της, Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Νέλσον Μαντέλα (2000)

Ο ίδιος ο Λάρι Κινγκ έχει αποκαλέσει αυτή την συνέντευξη “την σημαντικότερη στιγμή στην ζωή του”. Ο σπουδαίος αγωνιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πρόεδρος της Νότιας Αφρικής μίλησε φυσικά για την αποφυλάκιση του μετά από 27 χρόνια στη φυλακή και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Σκεφτόμουν, φυσικά, την ελευθερία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σινάτρα έχει ένα κρύωμα12.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b