MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 68-1

Επεισόδιο 68: Ο Γιάγκος αντιδράει έντονα στο σχέδιο της Μυρτώς να μοιραστούν τα λεφτά της κληρονομιάς με τον Λουκά και τον Ηλία. Ο Παναγής με τον Σίμο προσπαθούν να κάνουν τον Κανέλλο να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Χρύσα και να πάει επιτέλους να της μιλήσει, ενώ η Μάρμω λέει μια ιδέα στον Παρασκευά για να σώσουν το χωριό τους από τους Φωτεινιώτες, που δεν του αρέσει καθόλου. Ο Χαραλάμπης με την Καλλιόπη παρακολουθούν τον Λουκά που μιλάει με τη Μαργαρίτα, ενώ ο Παρασκευάς πιστεύει ότι η νυφούλα του είναι υπεράνω πάσης υποψίας, αντίθετα με τη Φιλιώ που αρχίζει να την υποπτεύεται και την περνάει από τεστ.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 HLIOS-62-4

Επεισόδιο 85: Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να φύγει για πάντα από την Καβάλα και ο πικρός αποχαιρετισμός του με την Αλίκη βάζει τελεία στη σχέση τους, πριν καν αυτή αρχίσει. Ο Φίλιππος προσπαθεί να εμποδίσει την Λήδα να φύγει μαζί με τον Πέτρο, ενώ την ίδια στιγμή πιέζεται από τους χρηματοδότες του, να στραφεί εναντίον της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος, έχοντας κερδίσει την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας, βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του, ενώ η Εύα ζει τον έρωτά της μαζί του.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 24: Η Ελπίδα επιστρέφει από την Αγγλία, με άλλη γκαρνταρόμπα και άλλα μυαλά, η Πελαγία θέλει να ραφτεί για τον γάμο της, ενώ εμφανίζεται κάποιος κύριος με «σοβαράς προθέσεις» για την Ερμιόνη. Ο Στέλιος δυσανασχετεί για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Ελπίδας, αλλά η Μαίρη δεν θέλει να τη ζορίσει, γιατί φοβάται μην ξαναφύγει για το Λονδίνο. Η Μάρθα συναντά κλαμένη τον Αντώνη και τα νέα που του φέρνει δεν αναστατώνουν μόνο εκείνον αλλά τις οικογένειες και των δύο. Ο Στέλιος αναγκάζεται πάλι να ζητήσει μια χάρη από τον Παπαδόπουλο.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

23:00 «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1

Το «χρυσό ζευγάρι» του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου, μιλούν για την σχέση τους που διαρκεί 59 χρόνια και την γνωριμία τους στην μουσική θεατρική παράσταση «Οδός Ονείρων», σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι, που άφησε εποχή.  Ανατρέχουν στο παρελθόν περιγράφοντας εικόνες που σημάδεψαν τα παιδικά τους χρόνια και θυμούνται λόγια και γεγονότα που δεν μπορούν να «σβήσουν» από το μυαλό τους.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Κρίμα Το Μπόι Σου” στο MEGA Marinella - Krima To Mpoi Sou - Κρίμα το μπόι σου - Μαρινέλλα - video Dailymotion

Υπόθεση: Ο Μάριος Δεληπέτρου βγαίνει από τη φυλακή, μετά από επταετή κάθειρξη για κατάχρηση – είχε οικειοποιηθεί κάποια χρήματα για να βοηθήσει τον φίλο του Δημήτρη, κι ένας άγνωστος σωφέρ τον παραλαμβάνει και τον οδηγεί σε μια βίλα, όπου η όμορφη χήρα του φίλου του Δημήτρη, η Δανάη Ροδανά, τον πληροφορεί ότι ο άντρας της έκανε μεγάλη περιουσία στο Κονγκό και, πεθαίνοντας, τον όρισε κληρονόμο του. Πληροφορείται ότι η ιστορία του Κονγκό είναι παραμύθι. Πίσω από τη σκευωρία βρισκόταν ο Αδαμόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας όπου εργαζόταν ο Μάριος, και ο εν λόγω ήθελε να τον ξαναπροσλάβει για να του φορτώσει τις δικές του καταχρήσεις.

22:00 “Η Κόμισσα Της Κέρκυρας” στον ΑΝΤ1 Η εγκυμοσύνη της Ρένας Βλαχοπούλου που διακόπηκε στην ταινία "Η κόμισσα της Κέρκυρας" | Newspepper

Υπόθεση: Ένας επιχειρηματίας, ο Σωτήρης Καρέλης, παρουσιάζεται στη δασκάλα πιάνου και δύο φορές χήρα, τη σιόρα Αντζολίνα, και της ζητάει να του πουλήσει το αρχοντικό της για να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο. Εκείνες τις μέρες φτάνει στην Κέρκυρα ένα ιταλικό μουσικό γκρουπ, το οποίο έχει εγκαταλείψει η τραγουδίστριά του Αλίντα Ρίτσι. Η Αντζολίνα πείθεται, όχι μόνο να τους φιλοξενήσει σπίτι της, αλλά και να αντικαταστήσει την τραγουδίστρια. Η συνέχεια, όμως, είναι γεμάτη μπερδέματα διότι στο νησί έρχεται η τραγουδίστρια του γκρουπ με τον αρραβωνιαστικό της, και όλοι αρχίζουν να ψάχνονται για τις πραγματικές τους ταυτότητες.

22:50 “Ο Λογιστής ” στο STAR Ο Λογιστής (The Accountant) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: O Christian Wolff είναι μία μαθηματική διάνοια, με μία μορφή αυτισμού. Μιας και καταλαβαίνει καλύτερα τους αριθμούς από τους ανθρώπους, κρατάει τα λογιστικά βιβλία των πιο επικίνδυνων ανθρώπων στον κόσμο. Ένας ενδιαφέρον πελάτης όμως θα εμφανιστεί στο δρόμο του, χωρίς όμως να φαντάζεται την κατάληξη. Παράλληλα ο αρχηγός του οικονομικού εγκλήματος Ray King, προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του λογιστή.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Μαρία Κάλλας: Η Διατροφή ενός Θρύλου” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Αν ‘είμαστε ό,τι τρώμε’ τότε τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε για το ποια ήταν η Μαρία Κάλλας μέσα από τη σχέση της με το φαγητό; Μια πρωτότυπη διερεύνηση της ζωής και της προσωπικότητας της απόλυτης ντίβας της όπερας.

23:00 “Ξεχασμένη Αλεξάνδρεια” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Στο Τακχάρ του μακρινού Αφγανιστάν, ένα κορινθιακό κιονόκρανο έρχεται στο φως. Είναι το πρώτο εύρημα της ως τότε άγνωστης ελληνιστικής πόλης Άι Χανούμ – και πιθανώς μιας από τις ‘χαμένες’ Αλεξάνδρειες του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGREECE IN USA: Μια νέα πλατφόρμα πολιτισμού ιδρύεται στη Νέα Υόρκη12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b