MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το «Εργοστάσιο Σοκολάτας» επιστρέφει: Θα είναι ο Τιμοτέ Σαλαμέ ο νέος Γουίλι Γουόνκα;

Μαζί με τους Τομ Χόλαντ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Έζρα Μίλερ, το όνομα του Τιμοτέ Σαλαμέ ακούγεται έντονα για τον ρόλο του Γουίλι Γουόνκα στο επερχόμενο πρίκουελ της ταινίας «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας».

Monopoli Team

Λίγες ημέρες πριν η Warner Bros. ανακοίνωσε ένα επερχόμενο πρίκουελ της ταινίας «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» που θα έχει τίτλο «Γουόνκα» . Κι ενώ για την ώρα οι λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η νέα ταινία θα επικεντρωθεί σε μια νεότερη εκδοχή του εκκεντρικού σοκολατοποιού Γουίλι Γουόνκα, τον οποίο ίσως να υποδυθεί το ανερχόμενο αστέρι του κινηματογράφου Τιμοτέ Σαλαμέ.

O Τζόνι Ντεπ ως Γουίλι Γουόνκα στην ταινία του Τιμ Μπάρτον το 2005.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ταλαντούχος ηθοποιός, που ξεχώρισε στις μεγάλες επιτυχίες «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου» (Call Me By Your Name) και «Lady Bird», εξετάζεται αυτή τη στιγμή – μαζί με τον Τομ Χόλαντ – για να υποδυθεί τον Γουίλι Γουόνκα στη νέα ταινία, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023. Βεβαίως, δεν είναι σαφές εάν έχει γίνει κάποια πρόταση στον ηθοποιό ή απλά έχει εκδηλωθεί ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του στούντιο, ωστόσο παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βλέπαμε τον Σαλαμέ ως τον νεαρό Γουόνκα, τον οποίο σε μεγαλύτερη ηλικία είχε υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ, σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον, το 2005.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤιμοτέ Σαλαμέ: Γιατί το 2021 θα είναι η χρονιά του12.09.2018

Το 2018, όταν πρωτοανακοινώθηκε η είδηση για το πρίκουελ, είχαν ακουστεί και τα ονόματα των Ντόναλντ Γκλόβερ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Έζρα Μίλερ για τον ρόλο του Γουίλι Γουόνκα στη νέα προσαρμογή της Warner Bros. Ωστόσο, κανένας δεν έχει «κλείσει», τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ο Τζιν Γουάιλντερ στον ρόλο του Γουίλι Γουόνκα στην πρώτη ταινία το 1971.

Σε σενάριο του Σάιμον Ριτς, η νέα ταινία «Γουόνκα» θα σκηνοθετηθεί από τον Πολ Κίνγκ. Η πρώτη έκδοση της ταινίας, που είχε κυκλοφορήσει το 1971 με πρωταγωνιστή τον Τζιν Γουάιλντερ στον ρόλο του Γουόνκα, βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ του 1964.

Θα είναι τελικά ο Τιμοτέ Σαλαμέ ο νέος πρωταγωνιστής; Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, το στούντιο είναι έτοιμο να ξεκινήσει άμεσα κάστινγκ, οπότε θα έχουμε απάντηση σύντομα.

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDune: Νέες αντιδράσεις για την πρεμιέρα της ταινίας του Ντενί Βιλνέβ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b