MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 67-1

Επεισόδιο 67: Ο Τζώρτζης με τον Θοδωρή είναι μια ανάσα πριν αποκαλύψουν τα πάντα στη Χρύσα για τα μηνύματα. Η Καλλιόπη εισβάλλει στο αποθηκάκι και απαιτεί εξηγήσεις για τη σχέση Λουκά και Μαργαρίτας, την οποία θεωρεί ύποπτη. Ο Λουκάς καταφέρνει να την παραπλανήσει ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζει εκείνος, γιατί η Καλλιόπη είναι διαόλου κάλτσα και καθόλου δεν έχει πειστεί από τα μισόλογα του Λουκά. Ο Λουκάς κάνει προσπάθειες να ξανακερδίσει την Κατερίνα κάνοντας έκκληση στο συναίσθημά της και στο κοινό παρελθόν τους. Η Φιλιώ «δωροδοκεί» με τον τρόπο της τον Χαραλάμπη και μαθαίνει για τη Μαργαρίτα. Πλέον, η πεθερά βάζει στο μάτι τη νύφη και αρχίζει να αμφιβάλει για την εγκυμοσύνη της. Η Μυρτώ έρχεται με σχέδιο από το οποίο δεν μπορεί να λείπει ο Ηλίας.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 HLIOS-43-20

Επεισόδιο 84: Η μετάθεση του Δημήτρη αιφνιδιάζει τους πάντες. Ο Φίλιππος ψάχνει με αγωνία ποιος και γιατί θέλει να καταστρέψει τη μητέρα του. Αυτή τη φορά το δίλλημά του είναι ή η εταιρία ή η ίδια του η μάνα. Όλες οι προσπάθειες του Δήμου για να βρει τα χρήματα πέφτουν στο κενό με αποτέλεσμα να βρίσκεται ξανά στο μηδέν και η Μυρτώ στο έλεος εκλιπαρώντας να τη σώσει. Ταυτόχρονα ο Δημήτρης, που έχει καταλάβει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει,  παρακαλεί τον Δήμο να του μιλήσει και να τον αφήσει να τον βοηθήσει σε ό,τι του συμβαίνει. Ο Πέτρος απειλεί την Εύα να τερματίσει την σχέση της με τον Μάρκο.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8-6

Επεισόδιο 154: Αμηχανία επικρατεί στο σπίτι μεταξύ Έκτορα και Ευδοκίας με την Αλίκη να προσπαθεί να εξομαλύνει λίγο την κατάσταση. Ο Έκτορας όμως βγάζει ένα συμπέρασμα για την Ευδοκία και το μοιράζεται με την Αλίκη, βάζοντάς την σε μεγάλο προβληματισμό. Η συγκατοίκηση στο σπίτι του Σπύρου προκαλεί κι άλλη τριβή μεταξύ των τεσσάρων φίλων. Στο μεταξύ, ο Άκης με την Αποστολία πάνε στην Αγία Νάπα και περνάνε μια πολύ όμορφη μέρα μαζί. Η Ελισάβετ φέρεται άσχημα στον Αιμίλιο παρουσία του Σίμου.

21:00 «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA

Επεισόδιο 3: O Αλέξης εξακολουθεί να είναι στεναχωρημένος από τον χωρισμό του και μετακομίζει στο σπίτι του Θωμά. Ο τελευταίος, εδώ και μέρες, καλείται να συμπαρασταθεί στα δράματα που περνούν όλοι οι φίλοι του. Από την άλλη, η Νικόλ, μετά το τηλεφώνημα του Δημοσθένη, συνειδητοποιεί πως έχει στην κατοχή της κάτι σημαντικό, το οποίο ίσως της εξασφαλίσει τη λύση του προβλήματος. Κι ενώ οι μέρες περνούν, το ρομαντικό φλερτ του Θωμά με την Έλενα συνεχίζεται. Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός και διατηρεί τις αμφιβολίες του για την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Η ψυχολόγος του τον παροτρύνει να συνεχίσει τη ζωή του μαζί με την Έλενα, αλλά αυτό τελικά δεν είναι τόσο εύκολο.

22:00 «Τα καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 23: Η Ελπίδα παίρνει την απόφαση να μείνει στην Αγγλία, γεγονός που αναστατώνει την οικογένειά της. Ο πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελευθερία Οδηγεί τον Λαό» εμπνέει τον Άγγελο για καινούργιες περιπέτειες, μέχρι που η Αντιγόνη τον τσακώνει να παραφέρεται. Η Ερμιόνη ανησυχεί για τις κακές γλώσσες, ενώ η Μαίρη έχει ταραχτεί πολύ με την απουσία της Ελπίδας. Εν τω μεταξύ, ο Στέλιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον συνεταιρισμό που έχει στήσει με τους φίλους του.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : 76 , 77 , 78 , 79 ,

Επεισόδιο 79: Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω – κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή. Η Ασημίνα απεγνωσμένη προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασημίνα μπροστά στην απελπισία που βιώνει, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση.

23:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ Επόμενα Επεισόδια 67-70 (Δευτέρα 18 - Πέμπτη 21.01.2021)

Επεισόδιο 70: Αφού η Τζένη ανακαλύπτει ότι η Αγγελική είναι η πρώην κοπέλα του Μιχάλη που εξαφανίστηκε, η Αγγελική προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Η σχέση της Αθηνάς με τον Αντώνη περνάει σε άλλο επίπεδο, όταν μετά από μία απρόσμενη επίσκεψη του, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Όταν αυτό γίνεται αντιληπτό απ’ τον Δημήτρη, η άσχημη αντίδραση του είναι αναπόφευκτη. Ο Στέφανος έρχεται σε σύγκρουση με την Δανάη, όταν η Δανάη αντιδράει άσχημα στα νέα της μετακόμισης τους πίσω στο κτήμα. Η Τζένη, σε μια προσπάθεια της να μάθει περισσότερα για το παρελθόν της Αγγελικής, επισκέπτεται ξανά τον Μιχάλη και τον πιέζει να της μιλήσει γι’ αυτήν.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Η Εποχή των Εικόνων» στην ΕΡΤ2

Η Κατερίνα Ζαχαροπούλου συνομιλεί με δύο γνωστούς, δημιουργικούς Αθηναίους για τη μορφή της Αθήνας στο πέρασμα του χρόνου, με αφορμή τα συμπεράσματα από τον «Μεγάλο Περίπατο» και την προσπάθεια αλλαγής της πόλης. Μέσα από τις φωτογραφίες τους, αναπτύσσεται μια συζήτηση πολλών αποχρώσεων. Ο Γιώργης Γερόλυμπος, φωτογράφος, αρχιτέκτονας και δημιουργός του λευκώματος με φωτογραφίες του εργοταξίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ο Νίκος Βατόπουλος, αρθογράφος, συγγραφέας και φωτογράφος με κέντρο της ματιάς του την Αθήνα, απαντούν σε ερωτήματα για την πόλη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ο Μεκιξανός ” στο OPEN TV Ο Μεξικάνος» (The Mexican) σήμερα Κυριακή στο ΟΡΕΝ | goTHESS.gr

Υπόθεση: Ο Τζέρι Γουέλμπαχ είναι ένας εκτελεστής της Μαφίας, όμως είναι τελείως ανίκανος σε αυτή τη δουλειά και επιπλέον, του συμβαίνουν συνεχώς διάφορες ατυχίες. Η φιλενάδα του, Σαμάνθα, προσπαθεί να τον πείσει να τα παρατήσει, καθώς η τελευταία αποστολή του είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη των αφεντικών του, του Άρνολντ Μαγκολέζε και του Μπέρνι Νάιμαν. Όμως παρόλα αυτά, ο Μπέρνι επιμένει πως ο Τζέρι πρέπει να αναλάβει μια ακόμη αποστολή: θα ταξιδέψει στο Μεξικό για να βρει ένα πολύτιμο πιστόλι, που φημολογείται πως είναι φορέας μιας πανάρχαιας κατάρας.

23:15 “Έτερος Εγώ” στο STAR

Υπόθεση: Αθήνα 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στους τόπους των εγκλημάτων. Ο Δημήτρης Λαΐνης, καθηγητής εγκληματολογίας, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τους πέντε φόνους, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους. Αναπάντεχοι σύμμαχοι του Λαΐνη στο να ξεμπλέξει το πολύπλοκο και επικίνδυνο αυτό κουβάρι, οι φίλιοι αριθμοί του Πυθαγόρα, κι ένας καθηγητής μαθηματικών (Francois Cluzet). Θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει την αλήθεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛουπέν: Πέντε λόγοι που όλοι βλέπουν την νέα γαλλική σειρά του Netflix που σπάει κάθε ρεκόρ12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Η Ελλάδα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Ελληνοϊταλικός Πόλεμος (Μέρος Α’): Μια αναδρομή σε μια απ’ τις σημαντικότερες περιόδους της ιστορίας μας: τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο και την επακόλουθη Ιταλική Κατοχή. Μαρτυρίες κι αρχειακό υλικό φωτίζουν τα γεγονότα και μας ‘συστήνουν’ τους πρωταγωνιστές τους.

23:00 “Μηχανισμός των Αντικυθήρων: Ο Πρώτος Υπολογιστής” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Η συναρπαστική ιστορία του πρώτου αναλογικού υπολογιστή στον κόσμο, που κατασκευάστηκε από τους αρχαίους Έλληνες πριν 2.000 έτη. Μια παρουσίαση των επιστημονικών δεδομένων που ‘έριξαν φως’ στο γρίφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b