MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπιγιονσέ: Γίνεται… κούκλα και φοράει δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή

Ο διακεκριμένος Έλληνας σχεδιαστής Vrettos Vrettakos, που έχει ντύσει πολλές φορές με δημιουργίες του τη δημοφιλή τραγουδίστρια, έντυσε και την… κούκλα της!

Monopoli Team

Η Μπιγιονσέ ή αλλιώς η Queen B, όπως είναι γνωστή η σούπερ σταρ, έγινε κούκλα και ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Vrettos Vrettakos δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως η κούκλα Μπιγιονσέ φοράει δική του δημιουργία! Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα «Όταν οι θρύλοι γίνονται κούκλες».

Η 39χρονη τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, ο οποίος έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις της σε πολλές παγκόσμιες περιοδείες για συναυλίες αλλά και σε βίντεο κλιπ.

Συγκεκριμένα, η δημιουργία του σχεδιαστή, που φοράει η κούκλα Μπιγιονσέ, είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για την εμφάνισή της διάσημης τραγουδίστριας σε συναυλία της στο Σικάγο το 2018. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κρυστάλλινο κορμάκι φτιαγμένο από 250 χιλιάδες κρύσταλλα swarovski με κεντητά, επίσης κρυστάλλινα, κρόσσια. Η κούκλα μιμείται την ολοκληρωμένη εμφάνιση της σταρ, της οποίας το υπέρλαμπρο λουκ συμπληρώνουν επίσης ψηλές μπότες Tsakiris Mallas, στο ίδιο χρώμα με το κορμάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖεντάγια: Γιατί απέρριψε τους περισσότερους ρόλους που της προτάθηκαν μέσα στο 2020;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b