MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 61: Ο αγώνας μεταξύ του Λουκά και του Παναγή για τα μάτια της Κατερίνας, φέρνει το Λουκά μια ανάσα πριν την αποκάλυψη του μυστικού του. Μια απρόσμενη εξέλιξη όμως δίνει τέλος στους διαξιφισμούς των δυο αντρών. Γενικά όλο το χωριό έχει στην μπούκα τον Ηλία που τακίμιασε με τη Μυρτώ. Δεν μπορούν όμως να καταλάβουν αν ο πονηρός μπακάλης θέλησε να γλιτώσει το χωριό τους από μια ενδεχόμενη ήττα ή έχει κάποιο άλλο ύπουλο σχέδιο. Ο Βαγγέλας που έχει ανακαλύψει τις κρυφές συναντήσεις της κόρης του, Μυρτώς με τον Ηλία, ανησυχεί και ετοιμάζεται ν’ αναλάβει δράση! Ο Θοδωρής βοηθάει για μια ακόμη φορά τον Τζώρτζη να τα βρει με τη Χρύσα, ενώ η Κατερίνα συνεχίζει τις προσπάθειες να μιλήσει στο Λουκά. Ο Λουκάς όμως είναι αποφασισμένος να μην της δώσει την ευκαιρία.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 78: Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αλεξάνδρα, η οποία προχωράει σε έναν εκβιασμό που φέρνει την Λήδα σε αδιέξοδο. Η Δάφνη ομολογεί τα πάντα, ενώ ο Χρήστος συνειδητοποιεί πως η γυναίκα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, τον χρησιμοποίησε και τον έκανε μέρος του σχεδίου της, στρέφοντάς τον εναντίον του Δημήτρη. Ο Δήμος δέχεται μια πολύ δυσάρεστη επίσκεψη από το παρελθόν. Η Νέλλη τρομοκρατείται όταν εμφανίζεται μπροστά της ο Μάνος, που έχει βγει με εγγύηση από την φυλακή. Η Λήδα ζητάει από τον Φίλιππο να χωρίσουν.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 149: Η Ναυσικά και ο Μάρκος προσπαθούν να πείσουν τον Οδυσσέα να προχωρήσει με το χειρουργείο κι όχι με την αμφίβολη θεραπεία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν η Ναυσικά ζητάει από την Έρση και τον Νικηφόρο να του μιλήσουν για να του αλλάξουν γνώμη, εκείνοι αρνούνται να πάρουν μια τέτοια ευθύνη. Ο Σίμος προσπαθεί να ξαναφέρει κοντά του τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη εμμένει στην σκληρή στάση της. Η Κατερίνα ζητάει από τον Έκτορα να συμμαχήσουν και να ξεσκεπάσουν μαζί τα μεγάλα κεφάλια που κρύβονται πίσω από το κύκλωμα με τα συμβόλαια θανάτου. Η Σμαράγδα πάει στο κανάλι για να αφήσει τα ρούχα της Ελισάβετ κι άθελά της αποκαλύπτει μπροστά στην Ελισάβετ την εγκυμοσύνη της Μάγδας.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 6: Η σύλληψη του Αλέξανδρου γίνεται πρώτη είδηση. Η Κλαίρη ψάχνει, τρομοκρατημένη, να βρει την αλήθεια. Η Εβίτα ζητά εξηγήσεις από τον Κωστή για την κατάθεσή του. Η Μαρίνα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον πιθανό ένοχο. Η ενδεχόμενη φυλάκιση του Αλέξανδρου μοιάζει να βολεύει κάποιους…

21:00 “Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα” στον ALPHA

Επεισόδιο 39: Σκάει κρούσμα κορονοϊού στο χωριό. Μηνάς και Βούλα κάνουν το τεστ και το φιλοσοφούν, περιμένοντας τα αποτελέσματα. Αλλοπρόσαλλοι φίλοι, ατυχήματα και μια ανατροπή της-τελευταίας-στιγμής κάνουν τον Άγγελο και τη Βέλη να απελπίζονται. Θα καταφέρουν τελικά να παντρευτούν; Ο Ηλίας αποκτά επιτέλους τη μηχανή των ονείρων του, κυρίως για να εντυπωσιάσει την Καίτη. Τώρα μένει μόνο να φανεί αν έχει ταλέντο στο να την οδηγεί ή όχι. Ο Μπάμπης κερδίζει μια τηλεόραση και θέλει να την βάλει στην κρεβατοκάμαρα. Η Ξένια διαφωνεί γιατί πιστεύει πως θα επηρεάσει την σεξουαλικότητα τους. Και όταν η τηλεόραση αλλάζει θέση…

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 74: Ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την κερδίσει πάλι. Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη, όμως, όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει; Η Μυρσίνη θέλει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους. Ο Νικηφόρος προχωράει με την ψηφοφορία στον Συνεταιρισμό αλλά προς έκπληξή του, η Ελένη και ο Μιλτιάδης θα είναι εκεί, αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να τους διαλύσει. Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Άγγελο. Η Ουρανία αποφασίζει να σταματήσει να δουλεύει, παρά τις αντιρρήσεις των φιλενάδων της, ενώ η Δόμνα στριμώχνει τον Κωνσταντή, έχοντας μάθει το μυστικό του.

23:00 “Αγγελική” στον ALPHA

Επεισόδιο 65: Η εμφάνιση της Ελένης στην γιορτή, φέρνει τα αδέρφια Αργυρού αντιμέτωπα με τα μυστικά του παρελθόντος. Ο Νικόλας που νιώθει για άλλη μια φορά προδομένος από την οικογένειά του, αποφασίζει να απομακρυνθεί από όλους. Ο Αποστόλης βλέποντας τον Μιχάλη να δέχεται επίθεση από τον Δημήτρη για το χθεσινό ξέσπασμά του, οδηγείται σε μια αποκάλυψη που εκθέτει την Αγγελική. Η Τζένη, που νιώθει ότι η Αγγελική απειλεί την σχέση της με την Δανάη και τον Στέφανο, συγκρούεται μαζί του ενώ ο Παύλος συνεχίζει την προσπάθειά του να απομακρύνει την Σοφία από την Τζένη.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 “Στα Άκρα” στην ΕΡΤ2

«Αφιέρωμα στην Προεδρική Φρουρά» – Μέρος 2ο

Εξέχουσες προσωπικότητες, επιστήμονες από τον ελλαδικό χώρο και τον Ελληνισμό της Διασποράς, διανοητές, πρόσωπα του δημόσιου βίου, τα οποία κομίζουν με τον λόγο τους γνώσεις και στοχασμούς, φιλοξενούνται στην μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση, επιχειρώντας να διαφωτίσουν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και να προκαλέσουν απορίες σε συζητήσεις που συνεχίζονται μετά το πέρας της τηλεοπτικής τους παρουσίας ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

22:00 “Μουσικό Κουτί” στην ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ανοίγουν το πρώτο Μουσικό Κουτί της νέας χρονιάς και μοιράζονται ιστορίες και τραγούδια με τον Βασίλη Καζούλη, τον Στάθη Δρογώση και τη Μιρέλα Πάχου. Τρεις γενιές τραγουδοποιών ενώνουν τις φωνές τους σε αγαπημένα τραγούδια και πρωτότυπες διασκευές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 φορές που η τέχνη του δρόμου έδωσε ζωντάνια στην πόλη του Παρισιού12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ο Εκδικητής” στο STAR

Υπόθεση: Ένας ταπεινός επιχειρηματίας, ο Κουάν, που ζει στο Λονδίνο, βλέπει το κρυμμένο –για πολλά χρόνια- παρελθόν του να βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο που του έχει μείνει να αγαπά –η έφηβη κόρη του- δολοφονείται σε ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικά κίνητρα. Ψάχνοντας ασταμάτητα για την ταυτότητα των τρομοκρατών, ο Κουάν εξαναγκάζεται σε μία σύγκρουση με έναν Βρετανό κυβερνητικό αξιωματούχο, το παρελθόν του οποίου ίσως κρύβει στοιχεία για τους πραγματικούς δολοφόνους.

22:00 “Django: Ο Τιμωρός” στο MEGA

Υπόθεση: Ο Τζάνγκο είναι ένας σκλάβος που έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα από τα πρώην αφεντικά του, συναντά τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων Δρα Κινγκ Σαλτζ, ο οποίος ακολουθεί τα ίχνη των φονικών αδελφών Μπρίτλ και μόνο ο Τζάνγκο μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτούς. O ανορθόδοξος Σαλτζ γίνεται το νέο αφεντικό του Τζάνγκο με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει με το που θα συλλάβουν τους αδελφούς Μπριτλ. Αφού πετύχουν το σκοπό τους, ο Σαλτζ τον απελευθερώνει, ενώ οι δυο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί και μάλιστα ξεκινάνε μια καταδίωξη των πιο γνωστών εγκληματιών της δύσης. Εν τω μεταξύ, ο Τζάνγκο ακονίζει τα μαχαίρια του για το δικό του σκοπό: τη σωτηρία της Μπρουμχίλντα, της γυναίκας του που έχασε σε σκλαβοπάζαρο πριν από καιρό και θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Κάλβιν Κάντι.

23:15 “John Wick” στο STAR

Υπόθεση: Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι με το όνομα Νταίζυ. Ο θρήνος του διακόπτεται απότομα, όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και τη Νταίζυ νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου. Η αναζήτηση του Τζον για το κλεμμένο αυτοκίνητο που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Εκεί μαθαίνει ότι ο Ιόσεφ είναι ο μοναχογιός ενός παλιού του συνεργάτη, ο οποίος και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για το Τζον Γουίκ, προκειμένου να μη φτάσει ποτέ στο γιο του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:00 “Χτίζοντας μια Αυτοκρατορία: Βυζάντιο” στο COSMOTE TV HISTORY

Στα 1000 χρόνια κυριαρχίας της, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία πραγματοποίησε σπουδαίες κατασκευές. Ανάμεσά τους, το μεγαλύτερο σύστημα διαχείρισης υδάτων στον αρχαίο κόσμο, ανυπέρβλητα τείχη, ένα τεράστιο στάδιο κι ένας κολοσσιαίος ναός με τρούλο.

21:00 “Πόντος: Μνήμες στην Ομίχλη του Παρελθόντος” στο COSMOTE TV HISTORY

Τι συνέβη στον Πόντο; Πώς ένας λαός εκδιώχθηκε από τους γενέθλιους τόπους του και ήρθε αντιμέτωπος με τον αφανισμό; Επιστημονικές μελέτες, επίσημα αρχεία και προσωπικές μαρτυρίες ρίχνουν φως στη γενοκτονία των Ποντίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b