MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έτερος Εγώ: Θα δούμε τελικά την επιτυχημένη ελληνική σειρά στο Netflix;

Σύμφωνα με μία είδηση που κυκλοφορεί από εχθές, η επιτυχημένη σειρά «Έτερος εγώ» βρίσκεται ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με την πλατφόρμα του Netflix.

Monopoli Team

Από εχθές κυκλοφορεί η είδηση ότι η επιτυχημένη και με μεγάλο φανατικό κοινό, αστυνομική σειρά, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, σύντομα θα ανέβει στο Netflix, αποτελώντας την πρώτη ελληνική παραγωγή που θα διατεθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς συνδρομητικές πλατφόρμες streaming!

Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 και διαθέτει μέχρι στιγμής δύο σεζόν, την πρώτη με τίτλο «Χαμένες Ψυχές» και τη δεύτερη που ονομάζεται «Κάθαρσις» και έκανε πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2020 στην COSMOTE TV. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας, έχει κάνει λόγο και για την κυκλοφορία ενός τρίτου κύκλου, με τον τίτλο «Νέμεσις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈτερος Εγώ – Κάθαρσις: Με κορυφαίο καστ ξεκινά η νέα παραγωγή της COSMOTE TV (trailer)12.09.2018

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Η φωλιά των ΚουΚου» στο STAR, η σειρά έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να φιλοξενηθεί στη διάσημη πλατφόρμα του Netflix, καθώς είναι γυρισμένη σε 4K ανάλυση, ενώ το μόνο που μένει για να «κλείσει» η συμφωνία είναι το οικονομικό ζήτημα. Ακόμα, ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι συγκεκριμένο.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις για το αν τελικά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε προσεχώς το «Έτερος Εγώ» στο Netflix, αναμένονται να παρθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Είμαι χαμαιλέοντας. Μπορώ να υπάρχω παντού12.09.2018

Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου της σειράς:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b