MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

New York Times: H Άνδρος ανάμεσα στους 52 προορισμούς που θα λατρέψουμε το 2021

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι New York Times δημοσίευσαν μία λίστα με 52 προορισμούς που θα λατρέψουμε το 2021 -και η Άνδρος ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Monopoli Team

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι New York Times ζήτησαν από τους αναγνώστες τους να προτείνουν έναν προορισμό, που τους προσέφερε “χαρά, έμπνευση και παρηγοριά αυτή την σκοτεινή χρονιά” και που φυσικά θα αγαπήσουμε και το νέο έτος. Η εφημερίδα επέλεξε 52 μόλις προορισμούς από τους χιλιάδες που προτάθηκαν και έτσι δημοσίευσε τη λίστα με τίτλο “52 μέρη που θα αγαπήσουμε το 2021”.

Μέσα στην λίστα των New York Times βρέθηκε και η Άνδρος, το πανέμορφο ελληνικό νησί των Κυκλάδων. “Η φιλοξενία είναι στην καρδιά αυτού του νησιού” γράφουν οι New York Times, ενώ στη συνέχεια διαβάζουμε την εμπειρία της αναγνώστριας τους, Maria Dal Pan, στο νησί.

“Επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Άνδρο, το νησί καταγωγής της οικογένειάς μου, το 1992 και ήταν μαγικά. Ήμασταν έξω μέρα-νύχτα. Σηκωνόμασταν το πρωί για μπάνιο στη θάλασσα και το βράδυ βγαίναμε για χορό με τους νέους μας φίλους. Το νησί ήταν γεμάτο ζωή θυμάται η αναγνώστρια και συνεχίζει. “Το 2017 επέστρεψα με τα παιδιά μου και ανακουφίστηκα όταν είδα ότι δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, παρ’ όλο που υπήρχαν κάποια μέρη που δεν είχα προσέξει παλιά, όπως το μουσείο σύγχρονης τέχνης και ένας κινηματογράφος που προβάλλει vintage ταινίες. Παραμένει αυτό το ζεστό, φιλόξενο μέρος, ενώ ο αέρας μυρίζει λουλούδια. Τώρα τα παιδιά μου ανυπομονούν να ξαναπάμε”  καταλήγει.

Πάντως, η Άνδρος είχε τραβήξει και το 2020 την προσοχή, με την εφημερίδα The Times να το αποκαλεί το απόλυτο “μυστικό νησί” της Ευρώπης, με τα “πανέμορφα αρχαία μονοπάτια”, τις άπλετες ευκαιρίες για πεζοπορία, τα “γραφικά χωριά”, τις “ανθισμένες κοιλάδες” και τα μουσεία  να κλέβουν την παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔύο ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 10 πιο ασφαλείς της Ευρώπης12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b