MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Ο Banksy επιβεβαίωσε νέο έργο του σε τοίχο στο Νότινγκχαμ

Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε ένα νέο γκράφιτι στην περιοχή του Νότινγκχαμ που πολλοί αμέσως υποπτεύθηκαν ότι ανήκει στον Banksy.

Κορίτσι παίζει με χούλα-χουπ, Banksy
Κορίτσι παίζει με χούλα-χουπ, Banksy
Monopoli Team

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Νότινγκχαμ μία τοιχογραφία, που θύμιζε πολύ το στυλ του Banksy, με αποτέλεσμα πολλοί να υποθέτουν ότι αποτελεί δικό του έργο.

Έτσι, μετά από μία εβδομάδα σχεδόν ο Banksy επιβεβαίωσε ότι το έργο αυτό είναι πράγματι δική του δημιουργία, ανεβάζοντας την φωτογραφία της τοιχογραφίας στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy) στις

Η τοιχογραφία έχει τον ανεπίσημο τίτλο “κορίτσι που κάνει χούλα-χουπ” και βρίσκεται από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στην λεωφόρο Rothesay στο Νότινγκχαμ.

Ζωγραφισμένο με ασπρόμαυρο χρώμα, η εικόνα βρίσκεται πίσω από ένα χαλασμένο ποδήλατο που έχει δεθεί σε έναν φανοστάτη με ένα λουκέτο. Στο ποδήλατο λείπει ένα λάστιχο.

Η γυναίκα που έχει το ινστιτούτο ομορφιάς δίπλα από την τοιχογραφία, είπε ότι το ποδήλατο εμφανίστηκε την ίδια στιγμή με την τοιχογραφία. Παράλληλα, είπε ότι το συμβούλιο της περιοχής έσπευσε να προστατεύσει το έργο με μία πλαστική επιφάνεια. Βάνδαλοι έχουν ήδη ζωγραφίσει με γκράφιτι το έργο τρεις φορές.

“Όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι και πολλοί άνθρωποι έρχονται να για να βγάλουν μια φωτογραφία. Βέβαια, όλοι ήταν μπερδεμένοι για το αν ήταν αληθινό έργο του Banksy ή όχι. Το σίγουρο όμως είναι ότι είναι μία φανταστική εικόνα, καταπληκτικό έργο τέχνης” δήλωσε.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b