MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

5 μαγαζιά για καλό κρασί και φαγητό στην Αθήνα

5 μαγαζιά στην Αθήνα για ποιοτικό κρασί και νόστιμες ποικιλίες που αξίζει να επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε.

Monopoli Team

Είναι Παρασκευή βράδυ και έχετε όρεξη για κρασάκι και ποικιλία με την παρέα σας; Εμείς, λοιπόν, σας έχουμε ετοιμάσει πέντε πολύ όμορφα μαγαζιά στην Αθήνα, για να απολαύσετε καλό κρασί και νόστιμη ποικιλία.

#1 Αρόδου

Φωτογραφία: Αρόδου

Πρόκειται για ένα μαγαζί στου Ψυρρή, πολύ οικείο και καλόγουστο. Μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το κρασάκι σας, με την παρέα σας. Οι ποικιλίες για να συνοδεύσετε το κρασί σας είναι πολύ νόστιμες, με καλοψημένα και ζουμερά κρέατα. Οι επιλογές στο μενού είναι πολλές, από ορεκτικά και σαλάτες μέχρι διαφόρων ειδών άλλα πιάτα και ποικιλίες, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων της παρέας. Φυσικά, εκτός από κρασί μπορείτε να επιλέξετε κάποια μπύρα, τσίπουρο ή ό,τι άλλο προτιμάτε.
Μιαούλη 22, Αθήνα, τηλέφωνο: 21 0321 6774

#2 Το Μέλι

Φωτογραφία: Μέλι

Ένα μαγαζί που σίγουρα θα περάσετε όμορφα με την παρέα σας. Το φιλικό, ζεστό περιβάλλον, η όμορφη και ιδιαίτερη διακόσμηση, η μουσική του μαγαζιού, θα σας κάνει να θέλετε να ξαναπάτε. Φυσικά, αυτό που σίγουρα θα σας κρατήσει και θα σας εντυπωσιάσει είναι το κρασί, οι ρακές και η μεγάλη ποικιλία πιάτων που θα σας μείνουν αξέχαστα. Επισκεφτείτε το και θα μας θυμηθείτε.
Λασκαράτου 1 & Πατησίων, Άνω Πατήσια, τηλέφωνο: 21 1013 4404

#3 Ρακαδημία

Φωτογραφία: rakadimia.gr

Ένα κλασσικό ρακάδικο στον πεζόδρομο, στο Αιγάλεω. Πρόκειται για ένα όμορφο μαγαζί, με ποιοτικό κρασί και πεντανόστιμες ποικιλίες κρεάτων, αλλά και ωραία μουσική. Θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ζουμερά μεζεδάκια, ωραίες σαλάτες, ιδιαίτερα αποστάγματα, ρακή, τσίπουρο και ό,τι άλλο θελήσετε μέσα από ένα πολυποίκιλο μενού. Επιπλέον, σημαντικό είναι πως θα φάτε καλά χωρίς να ξοδέψετε πολλά.
Αγίας Λαύρας 9 και Αγίου Κωνσταντίνου 4, Αιγάλεω, τηλέφωνο: 210 5909807

#4 Βύρωνος Πολιτεία

Φωτογραφία: Βύρωνος Πολιτεία

Ένα ρακομελάδικο στο Βύρωνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το κρασάκι σας και εσωτερικά αλλά και σε μία υπέροχη αυλή. Η διακόσμηση είναι πολύ όμορφη και ιδιαίτερη, τα ορεκτικά ολόφρεσκα, οι ποικιλίες κρεάτων νόστιμες και χορταστικές. Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε το οινόμελο ή το ρακόμελο του μαγαζιού που συνδυάζετε υπέροχα με όλα τα πιάτα του μενού.
Καραολή Δημητρίου και Κωνσταντινουπόλεως 97, Βύρωνας, τηλέφωνο: 21 0765 9992

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμε για πίτσα; 5+1 μαγαζιά για πεντανόστιμη πίτσα στην Αθήνα12.09.2018

#5 Γκαζοχώρι

Φωτογραφία: Γκαζοχώρι

Στον Κεραμεικό θα βρείτε αυτό το όμορφο και ζεστό μαγαζάκι. Εκεί, θα απολαύσετε κόκκινο ημίγλυκο κρασί, τεράστιες ποικιλίες κρεατικών για εσάς και την παρέα σας και πολλές άλλες επιλογές που σας προσφέρει το μενού του μαγαζιού. Θα κάνετε κέφι με την ωραία μουσική του χώρου, θα δοκιμάσετε νόστιμα ορεκτικά, ιδιαίτερα οινόμελα, φρέσκα και καλομαγειρεμένα πιάτα και σίγουρα…θα θελήσετε να ξαναπάτε.
Δεκελέων 6, Αθήνα, τηλέφωνο: 21 0342 4044

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b