MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PET STORIES

Το Σχεδία Home γίνεται το πρώτο pet cafe στην Ελλάδα

Γεύματα ακόμη και για τα κατοικίδιά μας προσφέρει πλέον το καφέ-μπαρ εστιατόριο «Σχεδία Home», που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Monopoli Team

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και το «Σχεδία Home» πραγματοποίησαν την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή τους με όνομα «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home». Με αφορμή την γιορτή αυτή, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου εγκαινιάστηκε το πρώτο και, πιθανότατα, το μοναδικό pet cafe στην χώρα, που πλέον υποδέχεται τους επισκέπτες του μαζί με τα κατοικίδιά τους μ’ ένα μενού που ανταποκρίνεται και στους δύο!

Θρεπτικά γεύματα για σκύλους

Στο πρωτοποριακό μενού του μαγαζιού βρίσκει κανείς πλέον και εκλεκτά εδέσματα για σκύλους, με ιδιαίτερες γεύσεις και διασκεδαστικά ονόματα, όπως το «γαβγαβτσίνο» ή το «smoothie με ουρά». Τις θρεπτικές λιχουδιές για τους πιστούς μας φίλους επιμελήθηκε η διαιτολόγος-εκπαιδεύτρια σκύλων Ρεγκίνα Μπίμπα.

Οπότε από το Σάββατο 4 Ιουλίου, στο «Σχεδία Home» οι ιδιοκτήτες πλέον μπορούν να παραγγέλνουν καφέ και φαγητό για τους ίδιους, ενώ παράλληλα να ανταμείβουν τους τετράποδους φίλους τους μ’ ένα νόστιμο γεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς επιδρούν τα κατοικίδια στην ψυχολογία των παιδιών;12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Σχεδία Home», Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b