MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Frulite Funky Berry: Η νέα ανατρεπτική σειρά χυμών ψυγείου, από το Frulite

Το αγαπημένο brand συστήνει τη νέα προϊοντική σειρά Frulite Funky Berry σε τρεις μοναδικές γεύσεις με βάση τα μούρα.

Monopoli Team

Το Frulite, ο πιο παιχνιδιάρικος χυμός ψυγείου της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ακολουθώντας την παγκόσμια διατροφική τάση πίσω από την κατανάλωση μούρων (berries) αλλά και φρούτων υψηλής διατροφικής και αντιοξειδωτικής αξίας, καινοτομεί λανσάροντας τη νέα απολαυστική προϊοντική σειρά Frulite Funky Berry, και μας καλεί να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας και γεύση στην καθημερινότητα μας!

3 νέες funky γεύσεις!

Διαθέσιμη σε τρεις νέες γεύσεις κοκτέιλ φρουτοποτών, η σειρά Frulite Funky Berry προσφέρει 3 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς:

  • Κοκτέιλ Φρουτοποτό Ράσμπερι Λεμόνι
  • Κοκτέιλ Φρουτοποτό Ακτινίδιο Φράουλα
  • Κοκτέιλ Φρουτοποτό Μύρτιλο Ράσμπερι Φράουλα

View this post on Instagram

Enter the Frulite zone… εκεί που όλα γίνονται πιο funky! Ακόμα να δοκιμάσεις τις νέες γεύσεις; #frulite #stizoiesydialegeistigefsi

A post shared by Frulite (@frulite) on

H Γεωργία Ζίττη, Marketing Manager Juices, Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Το Frulite, ο χυμός ψυγείου με τον πιο urban και εναλλακτικό χαρακτήρα, πιστό στις αξίες του για ανατρεπτικούς γευστικούς συνδυασμούς γεύσεων, φέρνει τη νέα προϊοντική σειρά Frulite Funky Berry, που ήρθε για να συναρπάσει».

Το Frulite Zone

Τη νέα απίθανη γευστική εμπειρία γνωρίζουμε και στη νέα τηλεοπτική ταινία του Frulite, μέσα από την οποία μεταφερόμαστε στο Frulite Zone, ένα μέρος γεμάτο ενέργεια, τρέλα και χρώμα, όπου και συναντάμε για πρώτη φορά το ανατρεπτικό Frulite Funky Berry. Καθώς περιηγούμαστε στο Frulite Zone, κινούμαστε στους τρελούς ρυθμούς μίας ασυνήθιστης πόλης, η οποία ξεδιπλώνει σιγά-σιγά τον παιχνιδιάρικο και απολαυστικό χαρακτήρα του Frulite.

 Ο πιο super διαγωνισμός!

Αλλά τα νέα δεν σταματούν εδώ! Η διαδικτυακή πλατφόρμα του Frulite, frulite.gr, ανανεώνεται και φιλοξενεί τρεις αγαπημένες προσωπικότητες του διαδικτύου, τη Βενετία Καμάρα, τον Jeremy και τον KarpouziFetaGaming, oι οποίοι μας προσκαλούν με το δικό τους μοναδικό-funky τρόπο μέσω Social Media να λάβουμε μέρος στον πιο απολαυστικό διαγωνισμό, που μας προσφέρει πλούσια δώρα.

Κάθε μέρα ο παιχνιδιάρικος χυμός χαρίζει προϊόντα Fruilte σε έναν τυχερό, ενώ κάθε εβδομάδα ένας νικητής κερδίζει μοναδικές εμπειρίες, τις οποίες έχει τη δυνατότητα να ζήσει παρέα με έναν από τους τρεις influencers. Και το καλύτερο; Φυσικά το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού, ένα αξέχαστο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, συνοδευόμενο με μοναδικά urban tours, τα οποία θα απολαύσει ο Μεγάλος Τυχερός.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b