MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Pizza Fan: Ξεχώρισε στα πάρτυ & τις εκδηλώσεις, μέσα από τα σπέσιαλ προγράμματα προσφορών

Η Pizza Fan οργανώνει για εμάς τα καλύτερα party με μοναδικές και γευστικές προτάσεις, ενώ μέσα από έξυπνες προσφορές στηρίζει κάθε είδους εκδήλωση που θέλουμε να ξεχωρίσει

Monopoli Team

Πάρτυ

Τώρα που καλοκαιριάζει είναι η καλύτερη φάση για party και διασκέδαση. Και party χωρίς πίτσα γίνεται; Γι’ αυτό η Pizza Fan οργανώνει για εσάς το καλύτερο party, με μοναδικές γευστικές προτάσεις και οικονομικές προσφορές από 2,50€ το άτομο. Η Pizza Fan εκτός από το menu της μπορεί να σας παρέχει extra Dj, Κλόουν και ό,τι άλλο θέλετε, για να οργανώσετε το πιο διασκεδαστικό party για μικρούς και μεγάλους, που θα μείνει σε όλους αξέχαστο. Καλέστε στο 18111 ή μπείτε στο pizzafan.gr για να μάθετε περισσότερα.

Χορηγίες

Διοργανώνετε την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της τάξης σας, του σχολείου σας ή του αθλητικού συλλόγου που είστε μέλος; Η Pizza Fan είναι δίπλα σας με το χορηγικό πρόγραμμα «Γεύση Συμμετοχής» 1+1! Αγοράζετε 1 πίτσα κι έχετε άλλη 1 δώρο. Στηρίζοντας πάνω από 8.000 σχολεία και αθλητικούς συλλόγους η Pizza Fan εγγυάται την εκδήλωση που θα θυμούνται όλοι αυτό το καλοκαίρι! Καλέστε στο 18111 ή μπείτε στο pizzafan.gr και μάθετε περισσότερα.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b