MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Schweppes χορηγός του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019

Το Schweppes, συνώνυμο του αληθινού στυλ από το 1783, στηρίζει υπερήφανα το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ως χορηγός του προγράμματος 2019-2020

Monopoli Team

Χαρακτήρας, αυθεντικότητα και εξωστρέφεια, στο πολυαναμενόμενο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς! Αφετηρία το μεγάλο πάρτι έναρξης, όπου το Schweppes έδωσε το «παρών» με τις 3 νέες γεύσεις του. 

Ένα από τα πιο ιστορικά πολιτιστικά γεγονότα της χώρας μας, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, κήρυξε επίσημα την έναρξη της φετινής διοργάνωσης με ένα μεγάλο πάρτυ, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου στον προαύλιο χώρο της Πειραιώς 260.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της καλλιτεχνικής σκηνής της χώρας, φίλοι του Φεστιβάλ, και φυσικά το Schweppes το οποίο ως σύμβολο αυθεντικότητας και δροσιάς, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους με τις τρεις καινούργιες και δροσερές του γεύσεις Πορτοκάλι με Άνθος Πορτοκαλιού, Λεμόνι με Περγαμόντο και Ιβίσκο και Pink Grapefruit.

«To Schweppes υποστηρίζει δυναμικά και με κάθε ευκαιρία σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να απολαύσει νέες ψυχαγωγικές εμπειρίες με χαρακτήρα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που φέτος υποστηρίζουμε τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ένα θεσμό που συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του πολιτισμού της χώρας μας. Είμαστε σίγουροι πως και αυτή τη χρονιά το πλούσιο πρόγραμμα θα μονοπωλήσει τις καλοκαιρινές μας βραδιές, και είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που θα συμβάλλουμε κ εμείς σε αυτό», δήλωσε σχετικά η Ντιάνα Μπίρμπα, Marketing Manager της The CocaCola Company για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Ο ιστορικός θεσμός φέρνει και φέτος κοντά μας μεγάλα ονόματα της μουσικής, του θεάτρου και των εικαστικών Τεχνών, ενώ διοργανώνει πάνω από 80 εκδηλώσεις σε διαφορετικούς χώρους και παρέα με το Schweppes, υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο «χαρακτήρα».

Stay tuned for more!

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b