CHEF'S TIPS
Σπιτικό ψωμί από την food blogger Nikis_Food
Μια εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!
Monopoli Team
06.06.2019
Υλικά
- 500 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 320ml χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- Ρίγανη και χοντρό αλάτι (προαιρετικά)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓεμιστά με ρύζι από την food blogger Nikis_Food12.09.2018
Διαλύστε την μαγιά στο χλιαρό νερό και την αφήνουμε λιγάκι να αφρίσει .
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι το αλάτι και το λάδι .Στο τέλος προσθέτουμε και το νερό με την μαγιά. Κάνουμε μια μπαλίτσα και αφήνουμε για 20 με 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει !
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι ρίχνουμε από πάνω την ρίγανη με το χοντρό αλάτι λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ωρίτσα (θα το δεις με το μάτι γιατί είναι ανάλογα με το ποσό δυνατός είναι ο φούρνος μας ).
TIPS: Μπορείτε με ένα μαχαίρι πριν το ψήσετε να κάνετε κάποια σχέδια επάνω στην ζύμη.Και όπως είναι ζεστό κόψε μια φέτα ρίξε φρέσκο ελαιόλαδο χοντρό αλάτι και απόλαυσε!!!
Δείτε περισσότερες συνταγές της Nikis_Food εδώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Επικό reunion για τους πρωταγωνιστές του Pulp Fiction
Πάσχα στο Λεωνίδιο: Μια εκδρομή που αξίζει να κάνετε
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα»
Εύα Νάθενα: Η σκηνοθέτρια της «Φόνισσας» στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV
Μακιγιάζ χειλιών: Πώς να διατηρήσεις αναλλοίωτο το κραγιόν σου κατά τη διάρκεια της μέρας
My father had a big nose: Έκθεση του Κωνσταντίνου Πάτσιου στην The Blender Gallery
Κρυπτόγαμα: Η Νικαίτη Κοντούρη σκηνοθετεί τον θεατρικό μονόλογο του Μιχάλη Αλμπάτη στην Πειραιώς 260
Mataroa Happy: Το πρώτο χαμηλόβαθμο αλκοολούχο ποτό με εκχύλιση κάνναβης και νταμιάνας
Ian Rankin: Συνάντηση με τον μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση