MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Nefeli Villas & Suites: Μια όαση στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Το συγκρότημα Nefeli Villas & Suites, βρίσκεται στη Νέα Σκιώνη Κασσάνδρας Χαλκιδικής, τον ιδανικό προορισμό εάν για εσάς οι διακοπές σημαίνουν θάλασσα, χαλάρωση, ηρεμία και ξεκούραση!

Monopoli Team

Γιατί… σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Χαλκιδική είναι ένας  προορισμός απόλυτα ερωτεύσιμος… Οι γραφικοί κόλποι, οι αμμώδεις παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, η καταπράσινη ενδοχώρα, τα κοσμοπολίτικα στέκια, οι γαστρονομικές οάσεις, τα καλά ξενοδοχεία είναι μόνο μερικοί από αυτούς… Γιατί αυτός ο τόσο προκισμένος από τη φύση τόπος επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις για όσους θελήσουν να τον εξερευνήσουν.

Προορισμός: Κασσάνδρα

Σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη, η χερσόνησος Κασσάνδρα κρατά τα σκήπτρα του πιο κοσμοπολίτικου τουριστικού θερετρου της Βόρειας Ελλάδας. Ένας τόπος με γεμάτος γοητευτικές αντιθέσεις με την έντονη τουριστική ανάπτυξη να μην έχει “κλέψει” τίποτα από τη γραφικότητα των οικισμών και την ομορφιά του φυσικού τοπίου.

Διαμονή σε ονειρεμένο σκηνικό

Στο νότιο άκρο της Κασσάνδρας, απλωμένη κατά μήκος μιας αμμουδερής ακτής, η γραφική Νέα Σκιώνη είναι ένα φιλόξενο χωριό, ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε όλη την περιοχή αλλά και για ν’ απολαύσετε ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές.

Εκεί κοντά, ανάμεσα στη βουνοπλαγιά και την παραλία, θα συναντήσετε το συγκρότημα Nefeli Villas & Suites.

Το Nefeli Villas & Suites είναι μέλος της Ermia Hotels & Resorts, μιας εταιρείας που προσφέρει ποιοτική διαμονή με εξαιρετικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία και βίλες σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Το Nefeli Villas & Suites συνδυάζει άριστα την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια, προσφέροντας ιδανικό περιβάλλον για οικογένειες και ταξιδιώτες που αναζητούν βάση στις εξορμήσεις τους.

Αποτελείται από έξι επιμέρους κτίρια, καθένα από τα οποία παρέχει τέσσερις βίλες. Κάθε βίλα έχει πρόσβαση στην ιδιωτική αμμώδη παραλία, η οποία είναι εφοδιασμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Οι βίλες, οι σουίτες και τα bungalows που διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι, περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους και απέχουν μόλις μια ανάσα από τα σμαραγδένια νερά της παραλίας.

Οι κλιματιζόμενες μονάδες του Nefeli Villas and Suites στεγάζονται σε διώροφα κτίρια και περιλαμβάνουν ευρύχωρο σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε μίνι μάρκετ και beach bar, όπου μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ποικιλία από ποτά και σνακ. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία καμαριέρας καθημερινά ενώ γίνεται αλλαγή λινών κάθε 3 μέρες.


Το εστιατόριο του Nefeli Villas & Suites, Aelia, αποτελεί σημείο συνάντησης για γαστρονομικές απολαύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική δημιουργική κουζίνα, με τη συνοδεία εξαιρετικών κρασιών των ελληνικών αμπελώνων.

Φυσικά, σερβίρει καθημερινά ελληνικό πρωινό με προτάσεις καινοτόμων μενού, επίσης ελληνικής κουζίνας.

Για τους μικρότερους επισκέπτες υπάρχουν άνετοι και διαμορφωμένοι χώροι για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

Πολλές επιλογές διαμονής!

Στο Nefeli Villas & Suites μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς τύπους καταλύματος ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Τα bungalows 2 υπνοδωματίων – ένα με διπλό κρεβάτι κι ένα με δύο μονά κρεβάτια – στο ισόγειο είναι διαμορφωμένα και διακοσμημένα για να αποπνέουν τη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού.

Οικογενειακή Βίλλα: Σε στιλ μεζονέτας, με έκταση 130 τμ, με διακόσμηση υψηλής αισθητικής και καταπράσινο κήπο 900 τετραγωνικών, είναι η ιδανική βίλλα για οικογένειες ή μεγάλες παρέες.

Η ολοκαίνουρια Queen Villa αποτελείται από 4 κομψά υπνοδωμάτια σχεδιασμένα για την άνετη φιλοξενία έως και 8 ατόμων. Διαθέτει πισίνα και κήπο.

Anemos Villa with Private Pool & Guest Studio: μια βίλα με 3 υπνοδωμάτια, που σας προσφέρει έναν κομψό προορισμό απόδρασης, καθώς και υψηλή ποιότητα διακόσμησης που θα απογειώσει την διαμονή σας.

Blue Villa with Private Pool & Guest Studio: μια βίλα με 3 υπνοδωμάτια που σας προσφέρει μια ασύγκριτη διαμονή κατά τις διακοπές σας στην Χαλκιδική. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και ένα μπαλκόνι με εκπληκτική θέα.

King Villa με 1 studio: Στην πιο ιδιωτική γωνιά του συγκροτήματος βρίσκεται η νεόκτιστη King Villa έτοιμη να υποδεχτεί έως και 10 άτομα, στα 4 μοντέρνα υπνοδωμάτια και στο ένα κομψό pool στούντιο που διαθέτει.

VIP Υπηρεσίες

Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε να κάνουμε λόγο για τις ειδικές v.i.p υπηρεσίες που προσφέρονται από την Ermia Resorts, όπως ιδιωτικές γευστικές εμπειρίες, μοναδικές ημερήσιες κρουαζίερες, επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία, ψώνια στη Θεσσαλονίκη αλλά και γνωριμία με τη νυχτερινή ζωή της πόλης, υπηρεσίες Grocery Shopping που γεμίζουν το ψυγείο της βίλας σας όσο εσείς απολαμβάνετε ξέγνοιαστα τις διακοπές σας, εξατομικευμένες μεταφορές ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενοικίαση οχημάτων και τέλος, baby sitting για ξέγνοιαστες διακοπές μαζί με τα παιδιά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές παροχές, επισκεφθείτε το site των Nefeli Villas & Suites.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Nefeli Villas & Suites, Νέα Σκιώνη, Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b