MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Oscar 2019: Οι Queen θα κάνουν live εμφάνιση στην τελετή απονομής

Η Ακαδημία δεν διευκρίνισε ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Queen ή πότε ακριβώς θα εμφανιστούν στη σκηνή

Monopoli Team

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα των Queen θα εμφανιστεί live στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία στο λογαριασμό της στο Twitter, χρησιμοποιώντας μάλιστα την εισαγωγή του ομώνυμου τραγουδιού “Bohemian Rhapsody”. H ταινία Bohemian Rhapsody, μιλά για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι και διεκδικεί το βραβείο καλύτερης ταινίας, ενώ, καταγράφει τεράστια επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Πρόκειται για την πραγματική ζωή; Πρόκειται απλά για μια φαντασίωση; Καλωσορίζουμε τους @QueenWillRock και @adamlambert στα φετινά Όσκαρ!» ανέφερε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το τρέιλερ της εμφάνισης στα Όσκαρ:

«Οι Queen και ο @adamlambert θα σας συνταράξουν» ήταν το tweet που έστειλε το συγκρότημα ως απάντηση.

O Adam Lambert, που θα τραγουδήσει στην θέση του Φρέντι Μέρκιουρι, είναι ίσως ο μοναδικός καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσω talent show και έκανε μια αξιοπρεπή καριέρα. Ο 37χρονος πλέον τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε στο ΝΜΕ ότι μετά την εμπειρία του με τους Queen ονειρεύεται να τραγουδήσει και με τους Led Zeppelin.

Αναλυτικότερα, το  “Bohemian Rhapsody” είναι υποψήφιο στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Ήχου, Καλύτερου Μοντάζ και Καλύτερου Μιξάζ, ενώ ο Rami Malek στην κατηγορία Καλύτερος Ηθοποιός. 

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® πλησιάζει (Κυριακή 24/2) και η COSMOTE TV θα είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος και στον διαγωνισμό μας, μαντέψτε σωστά τους νικητές των OSCAR® 2019 και κερδίστε ένα δώρο-έκπληξη!

Περισσότερα από OSCARS 2019
VIMA_WEB3b