MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS 2019

Yπέροχα φορέματα που έγραψαν ιστορία στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Από το κλασικό Χόλιγουντ, μέχρι σήμερα, οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην ιστορία των Όσκαρ!

Monopoli Team

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει (Κυριακή 24/2) και η COSMOTE TV θα είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς.

Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει  ζωντανά όλα όσα συμβούν και να συνομιλήσει με τους μεγάλους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει στη 01.30 μέσα από το COSMOTE CINEMA 1HD.

Μέχρι τότε ξαναθυμόμαστε τις κορυφαίες εμφανίσεις των σταρ που έμειναν στην ιστορία και κέρδισαν το… όσκαρ του Red Carpet!

H Βασίλισσα της κομψότητας, Audrey Hepburn, εγκαινίασε με αυτή την τουαλέτα (σε σχέδιο της θρυλικής Edith Head) τη μακροχρόνια φιλία και συνεργασία της με τον Givenchy, και κέρδισε το Όσκαρ το 1954, για το “Διακοπές στη Ρώμη“.

H έτερη Βασίλισσα του στυλ, Grace Kelly, στην τελετή απονομής των Όσκαρ, το 1956, με φόρεμα Helen Rose.

Επεξεργασμένη χρωματικά φωτογραφία, με τις Grace Kelly και Audrey Hepburn στα παρασκήνια των Όσκαρ, το 1956

Η Debbie Allen στην τελετή του 1982, με τις αντιπροσωπευτικές βάτες και την εξτραβαγκάντσα της μόδας των 80s

Το 1988 η Daryl Hannah συνδύασε τα κλασικά ψηλά γάντια μέχρι τον αγκώνα, με αυτό το χρυσό υπεργκλάμορους φόρεμα, αφήνοντας λυτά τα χρυσά γοργονέ μαλλιά της.

Το θρυλικό Versace φόρεμα της Cindy Crawford στην τελετή απονομής του 1991, κι ένα πανέμορφο ζευγάρι αστέρων στην πιο χοτ φάση του

Η Gwyneth Paltrow το 1996 με μια απλή, αλλά αστραφτερή δημιουργία του Calvin Klein, για την οποία ο ίδιος έλεγε ότι ήθελε να αναδεικνύει τη γυναίκα που το φοράει και όχι το σχεδιαστή του. Και ένα ακόμη από τα πιο αστραφτερά ζευγάρια της εποχής.

Η Sharon Stone στην τελετή του 1998 με μάξι φούστα Vera Wang, απέδειξε ότι μπορεί να εντυπωσιάσει κανείς και χωρίς τουαλέτες, τούλια και δαντέλες.

Η Τζούλια Ρόμπερτς το 2001 πήρε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Erin Brockovich, φορώντας αυτό το βίντατζ Valentino του 1982

Το 2003, η Jennifer Lopez με Marchesa

Η Hilary Swank με τουλέτα Guy Laroche με εξαιρετική ανοιχτή πλάτη, το 2005.

Η Michelle Williams το 2006 με την κροκί τουαλέτα Vera Wang, που θεωρείται ως μια από τις πιο αξιομνημόνευτες, στιλιστικά, στιγμές των βραβείων. Για την ιστορία, εκείνη τη χρονιά συνοδευόταν από τον τότε σύντροφό της, τον αδικοχαμένο Heath Ledger, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το ρόλο του στην ταινία Brokeback Mountain, στα γυρίσματα της οποίας είχαν γνωριστεί.

Η Cate Blanchett σικάτη με Armani Prive στο κόκκινο χαλί το 2007.

Το 2007 η Nicole Kidman με τουαλέτα Balenciaga, που επίσης έχει μείνει στις πιο αξιόλογες στιλιστικά στιγμές των βραβείων

To 2008 η Tilda Swinton, σε αντιδιαστολή με τις νόρμες του κόκκινου χαλιού, έκανε μια μίνιμαλ εμφάνιση με μαύρο μάξι φόρεμα και εντελώς φυσικό μέικ απ. Επέβαλε το στιλ της και κέρδισε και το Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία “Michael Clayton”.

Η Amy Adams με τουαλέτα Proenza Schouler, σε βαθύ πράσινο χρώμα, το 2008.

Η Heidi Klum με φλογερή κόκκινη Dior τουλέτα από τον John Galliano ειδικά σχεδιασμένη για την ίδια, το 2008.

To 2009, η Beyonce έκανε μια εμφάνιση με τουαλέτα από τη δική της σειρά ρούχων, House of Dereon.

Η Marisa Tomei με εντυπωσιακή Versace τουαλέτα το 2009.

Το 2009 η Penelope Cruz σε πριγκιπικό στιλ, με βίντατζ Pierre Balmain τουαλέτα, με την οποία παρέλαβε το Όσκαρ για την ερμηνεία της στο Vicky Cristina Barcelona.

Η Meryl Streep σε μια από τις δεκάδες εμφανίσεις της στα Όσκαρ, εδώ κομψότατη μέσα σε ένα απλό μάξι φόρεμα Chris March, το 2010.

Η Cate Blanchett ξανά στη λίστα μας, πάντα υπέρκομψη καθώς είναι, με αιθέρια Givenchy Couture τουαλέτα, το 2011.

Η Mila Kunis με τουλέτα Elie Saab, στο χρώμα της λεβάντας, το 2011.

Η Halle Berry με nude τουαλέτα Marchesa το 2011.

Δυνατό ξεκίνημα για τη Rooney Mara στην πρώτη της υποψηφιότητα στα Όσκαρ του 2012 για το The Girl with the Dragon Tattoo, κι εντυπωσιακή εμφάνιση με αυτή την Givenchy Haute Couture τουαλέτα.

Η Angelina Jolie με πλατύ χαμόγελο, μαύρη τουαλέτα και σέξι σκίσιμο από τον οίκο Versace, το 2012, στην κλασική πόζα που αποτυπώθηκε έκτοτε σε εκατοντάδες memes.

Η Penelope Cruz με ασφαλή επιλογή, custom made Giorgio Armani τουαλέτα και κοσμήματα Chopard το 2012.

Η Gwyneth Paltrow με κατάλευκο μάξι φόρεμα Tom Ford, το 2012. Και κάπως έτσι η κάπα επέστρεψε στη μόδα.

Το 2013, η Jennifer Lawrence απέσπασε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», με τουαλέτα Dior. Επίσης απέσπασε και τα βλέμματα με την ατυχή πτώση της κατά την παραλαβή του βραβείου εκείνη τη χρονιά.

Με αυτή την εμφάνιση, στα βραβεία του 2014, η Lupita Nyong’o έγινε αμέσως style icon. Η ίδια περιέγραψε το χρώμα της Prada τουαλέτας της ως “Nairobi blue” προς τιμήν του τόπου όπου μεγάλωσε, της Κένυας.

Για το ρόλο της ως παρουσιάστρια των βραβείων του 2014, η Νοτιοαφρικανή Charlize Theron επέλεξε μαύρη τουαλέτα Christian Dior Couture

H Emma Stone με χρυσοπράσινη τουαλέτα Elie Saab το 2015 και αντίστοιχου χρώματος γόβα. Το περίφημο “wardrobe malfunction” που είχε εκείνη τη χρονιά το παραβλέπουμε, μιας και το φόρεμα είναι πανέμορφο.

Το 2015, η Jennifer Lopez έκανε μια εμφάνιση πριγκίπισσας, επιλέγοντας και εκείνη τουαλέτα Elie Saab.

Η Lady Gaga το 2016, φορώντας custom made Brandon Maxwell φόρεμα, γόβες Brian Atwood και κοσμήματα Lorraine Schwartz, αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένα ιδιαίτερο σχέδιο, που μόνο εκείνη μπορεί να υποστηρίξει. 

Πίσω στο ρομαντισμό, η Saoirse Ronan το 2018 επέλεξε μεταξωτή τουαλέτα Calvin Klein σε κουφετί ροζ.

Margot Robbi, υποψήφια για το “I, Tonia”, με κομψή, λευκή τουαλέτα Chanel, το 2018.

To 2018, η Jane Fonda με λευκή Balmain τουαλέτα.

Περισσότερα από OSCARS 2019
VIMA_WEB3b