MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Insta-moments: 7 μέρες κουλτούρα backstage!

Oι καλλιτέχνες αγαπούν το Instagram, δε διστάζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε αυτό και να μοιραστούν με το κοινό τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ας δούμε τι έκαναν αγαπημένοι εγχώριοι καλλιτέχνες, την εβδομάδα που πέρασε!

Monopoli Team

insta78

Πρεμιέρα σήμερα 9 Noεμβρίου 2018 για τη Μαρία Ναυπλιώτου και το “Μasterclass” του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, στο νέο “Μικρό Χορν” (πρώην Αμιράλ), σε σκηνοθεσία Οδυσέα Παπασπηλιόπουλου. Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει επί σκηνής τη μεγάλη ελληνίδα ντίβα Μαρία Κάλλας, ανέρτησε την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό ευχόμενη να πάνε όλα καλά! 

rigosballet

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ποζάρει μέσα στην καινούρια αίθουσα χορού της Λυρικής Σκηνής, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της «Λίμνης των Κύκνων», στην οποία υπογράφει και την πρώτη του σκηνοθεσία σε αυτήν, από τη στιγμή που ανέλαβε τη διεύθυνση του μπαλέτου της. 

 zouganeliermou

Παρασκευές και Σάββατα, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2018, θα βρείτε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να τραγουδάει στο Hotel Ermou, παλιά αγαπημένα αλλά και καινούρια τραγούδια. 

evgeniadimitropoulou

Η Ευγενία Δημητροπούλου όταν βρίσκει χρόνο ανάμεσα στις παραστάσεις για τις «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» και στις πρόβες για τον «Συμβολαιογράφο», που πρόκειται να ανέβει στο Θέατρο Χώρα, πηγαίνει να στηρίξει τους φίλους της στις δικές τους πρεμιέρες. Στην παραπάνω φωτογραφία που ανέρτησε στο προφίλ της, την βλέπουμε λίγο μετά την avant πρεμιέρα της ταινίας “Aιγαίο SOS”, να εύχεται να είναι καλοτάξιδη στον φίλο της και ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

alikaki

Το θεατρικό έργο της Ζέτης Φίτσιου «Το Πείραμα», έκανε μόλις πρεμιέρα την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Φλουράκη. Η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση, μαζί με τους Κωνσταντίνο Ελματζίογλου, Πέτρο Λαγούτη, Φαίη Ξυλά και Μενέλαο Χαζαράκη και ενσαρκώνουν τα μέλη μιας οικογένειας που ζει «εγκλωβισμένη» σε μια διάφανη σφαίρα. 

mpofiliou

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει χιούμορ και το αποδεικνύει ανεβάζοντας στο προφίλ της την γιαγιά της να φοράει τα…μοντέρνα γυαλιά της εγγονής της και έναν αστείο διάλογο μεταξύ τους, που μας φτιάχνει τη διάθεση!

 

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b