MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Insta-moments: 7 μέρες κουλτούρα backstage!

Oι καλλιτέχνες αγαπούν το Instagram, δε διστάζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε αυτό και να μοιραστούν με το κοινό τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ας δούμε τι έκαναν αγαπημένοι εγχώριοι καλλιτέχνες, την εβδομάδα που πέρασε!

Monopoli Team
geronikolou2018

Η Κατερίνα Γερονικολού ανέρτησε πριν λίγες ημέρες τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη λέζάντα “Σκανταλιάρα Λίζα, Κατεργάρης σκηνοθέτης” αναφερόμενη φυσικά στον ρόλο που θα ενσαρκώσει στη σκηνή του Θεάτρου Ήβη και δεν είναι άλλος από αυτόν της Λίζας Πετροβασίλη από το έργο τα “Χτυποκάρδια στο Θρανίο”. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου 2018, την ημέρα των γενεθλίων του Αλέκου Σακελλάριου, αποδίδοντας έτσι κι έναν φόρο τιμής στον μετρ της κωμωδίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

yallamarinasatti

“Yalla” στα Αραβικά σημαίνει «Πάμε». “Yalla” στα six d.o.g.s σημαίνει τέσσερις καθαρόαιμα fun Κυριακές (4, 11, 18 και 25/11 στις 21:00) παρέα με τη Μαρίνα Σάττι και τις fonέs σε μια μουσική παράσταση βασισμένη σε σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica αρχές. Και η Μαρίνα μας προετοιμάζει γι’ αυτό με την συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ της, υπενθυμίζοντάς μας ότι μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και world και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και jazz και urban και παραδοσιακή. 

glefu

Τζωρτζίνα Λιώση για μια ακόμη χρονιά είναι το ένα από τα τέσσερα κοριτσάκια στο γνωστό ποιητικό έργο του Πάμπλο Πικάσο, “Τα τέσσερα κοριτσάκια”, που παρουσιάζεται με τη μορφή θεατρικής παράστασης, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Καρασαββίδη, στο Tempus Verum – Εν Αθήναις. 

orfanos shakespear theatorn

Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός υποδύεται τον Λόρδο Γουέσεξ στην παράσταση “Ερωτευμένος Σαίξπηρ” που κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου 2018 στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Από τη φωτογραφία που ο ίδιος ανέρτησε στον λογαριασμό του μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από την πρόβα, όπου ο ίδιος φορά και το ελισαβετιανό κοστούμι του, καθώς πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με 25 ηθοποιούς, 300 κοστούμια και 28 διαφορετικά σκηνικά!

elenirantoybluejasmin

Η Ελένη Ράντου, που ήθελε χρόνια να μεταφέρει στη σκηνή το “Blue Jasmine”, ένα τόσο σημαντικό και σύγχρονο έργο, πήρε την έγκριση του ίδιου του Γούντυ Αλλεν για τη θεατρική του διασκευή, δίνοντας  για πρώτη φορά την ευκαιρία στη μεταφορά του στο θέατρο. Οι πρόβες είναι ακόμα εν εξελίξει και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε, στη σκηνή του θεάτρου Διάνα, την θεατρική εκδοχή του οσκαρικού αριστουργήματος του Γούντυ Άλλεν, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

lilampaklesi018insta

H Λίλα Μπακλέση σε mood για…throwback θυμάται την εποχή που φοιτούσε στο Εθνικό Θέατρο και αναρτά την παραπάνω φωτογραφία στο προφίλ της. Τώρα πια όμως η Λίλα είναι μια ανερχόμενη ηθοποιός και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια” του Τηλέμαχου Τσαρδάκα στο θέατρο Άλφα.Ιδέα. Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας…

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b