MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Insta-moments: 7 μέρες κουλτούρα backstage!

Oι καλλιτέχνες αγαπούν το Instagram, δε διστάζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε αυτό και να μοιραστούν με το κοινό τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ας δούμε τι έκαναν αγαπημένοι εγχώριοι – αλλά και… μη – καλλιτέχνες, την εβδομάδα που πέρασε!

Monopoli Team
atheriois018

Ο Θοδωρής Αθερίδης ή αλλιώς Διοικητής των ΟΥΚ Κλεάνθης Χάρισμας στην ταινία “Αιγαίο SOS” – που ετοιμάζεται να βγει στους κινηματογράφους μέσα στον Νοέμβριο – ή αλλιώς Σερζ στην παράσταση “Αrt” στο Μικρό Παλλάς. 

smirna2018

H Δανάη Μπάρκα αυτή την περίοδο παίζει σε “διπλό ταμπλό” καθώς Δευτερότριτα θα την βρείτε στο στο Θέατρο 104 στον ρόλο της Ουρανίας στον ομώνυμο μονόλογο, που συνεχίζει με έξτρα παραστάσεις μέχρι τον Δεκέμβριο, ενώ παράλληλα βρίσκεται και στο Θέατρο Παλλάς πρωταγωνιστώντας στις “Μάγισσες της Σμύρνης”. Μια ματιά αν ρίξεις στον προσωπικό της λογαριασμό θα δεις πως η ηθοποιός έχει χιούμορ και δεν διστάζει να κάνει πλάκα με τον ίδιο της τον εαυτό, όπως αποδεικνύει η πρόσφατα αναρτημένη φωτογραφία της με τη συμπρωταγωνίστριά της Σμαράγδα Καρύδη. “(The witches of Smirna) just wanna have fun”!

pigmaliow

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μόλις ξεκίνησε για τρίτη χρόνια με το “Δείπνο ηλιθίων” στο Θέατρο Κάππα. Στην φωτογραφία που ανέρτησε στο προφίλ του βλέπουμε ένα στιγμιότυπο από την παράσταση με κάποιους από τους πρωταγωνιστές της. 

bibis

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής σε μια στιγμιαία διάθεση για throwback, ανέρτησε την παραπάνω φωτογραφία του στο προφίλ του. Ωστόσο εμείς σήμερα να υπενθυμίσουμε ότι έχετε λίγο χρόνο ακόμα για να παρακολουθήσετε την παράσταση “Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια” του Τηλέμαχου Τσαρδάκα – στην οποία και πρωταγωνιοστεί με την Λίλα Μπακλέση – στο Θέατρο Άλφα Ιδέα. 

ntalaras

O Γιώργος Νταλάρας, μέσω του Instagram, μας δίνει ένα backstage στιγμιότυπο από την προετοιμασία για το τριήμερο αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

 instamoments2018

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι ιδιαιτέρως απασχολημένος αυτή την περίοδο, καθώς πέραν όλων των άλλων με τα οποία καταπιάνεται, σκηνοθετεί τον «Βυσσινόκηπο» του Αντόν Τσέχωφ, που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Χορν. Ανέρτησε την παραπάνω φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές του έργου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από μια λεζάντα με ένα ποίημα του Κ. Καβάφη από το πρόγραμμα της παράστασης. Οι ακόλουθοι φυσικά εκφράστηκαν στα σχόλια πολύ θετικά για το κορυφαίο έργο του Τσέχωφ που παρουσιάζεται στη σκηνή του Θεάτρου Χορν με καταξιωμένους πρωταγωνιστές.  

elisavetkono

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρωταγωνιστεί στη διαχρονική και οξυδερκή σάτιρα του μεγάλου Ελληνα θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά, «Ξύπνα Βασίλη» σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, που κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου στο Εθνικό Θέατρο. Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα ανέρτησε τη συγκεκριμένη selfie φωτογραφία στον λογαριασμό της με τη λεζάντα “Αρχίζουμεεε”. 

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b