MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Escape Weekends: Oasis Scala Beach Hotel & S.P.A στο Αγκίστρι

Στον Σαρωνικό Κόλπο, μόλις 20 μίλια από την Αθήνα και περίπου 1 ώρα μακριά με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, βρίσκεται το Αγκίστρι.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Στο Αγκίστρι υπάρχουν τέσσερα βασικά χωριά – Σκάλα, Μύλος/Μεγαλοχώρι, Λιμενάρια και Μετόχι – και δύο λιμάνια, στη Σκάλα και στο Μύλο. Η Σκάλα είναι το πιο πρόσφατα ανεπτυγμένο θέρετρο και αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι επισκέπτες του νησιού το επιλέγουν για τη διαμονή τους.

Η ζωή στο Αγκίστρι δεν έχει καμία σχέση με την ένταση και τους θορύβους της Αθήνας και γι αυτό, ακόμα κι ένα Σαββατοκύριακο εκεί, είναι αρκετό για την αποσυμπίεση και την χαλάρωσή σας. Κι αυτό μόλις λίγη ώρα μακριά από την πόλη! Η κουλτούρα και τα έθιμα των κατοίκων παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτα από τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, ενώ οι επισκέπτες έχουν να πουν τα καλύτερα για το ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό καλωσόρισμα, από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο νησί! 

Μη το πολυσκέφτεστε, το Αγκίστρι είναι το ιδανικό νησί για να χαλαρώσετε για λίγες μέρες, ενώ παράλληλα μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία δραστηριοτήτων για να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά τις διακοπές σας.

Όσοι πηγαίνουν με σκοπό να ξεκουραστούν για λίγες μέρες, επιλέγουν την ηλιοθεραπεία και το κολύμπι στις αμμουδιές κατά τη διάρκεια της ημέρας, περιμένοντας το βραδάκι για έξοδο και δείπνο. Άλλοι, ίσως οι περισσότερο δραστήριοι, απολαμβάνουν τους περιπάτους, την πεζοπορία, την ποδηλασία, τα καγιάκ, τις καταδυσεις και φυσικά τις θαλάσσιες εκδρομές με βάρκες. Στη Σκάλα (και όχι μόνο) μπορεί ο καθένας να βρεί κάτι που να του ταιριάζει!

yes i do oasi scala beach 1

Και φυσικά η παραλία της Σκάλας είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να παραλείψουμε να σας μιλήσουμε. Με το κύμα να σκάει απαλά στην αμμουδιά η συγκεκριμένη παραλία κρίνεται ως η πλέον κατάλληλη για όλους, και ιδιαιτέρως ιδανική για όσους έχουν παιδιά. Η θάλασσα πανέμορφη, με κρυστάλλινα καταγάλανα νερά, σας περιμένει να την απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας! Ωστόσο κατά μήκος της παραλιακής μεταξύ Σκάλας και Μύλου, υπάρχουν όμορφες παραλίες με βότσαλα και δίπλα ταβερνάκια όπου μπορεί κανείς να φάει ή να πιεί ένα ουζάκι. Συνήθως παρέχονται και δωρεάν ξαπλώστρες στους επισκέπτες.

Κι αν είστε από εκείνους που στις διακοπές τους επιλέγουν την απομόνωση, το Αγκίστρι έχει και για εσάς παραλίες, πιο…κρυφές, σε διάφορα σημεία όπου μπορεί κανείς να πάει με αυτοκίνητο, με ποδήλατο, με βάρκα ή και με τα πόδια.

agkistri

Για τις φετινές σας διακοπές – εάν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει πού θα πάτε και δεν αντέχετε τις μεγάλες μετακινήσεις – σας προτείνουμε το Αγκίστρι. Και ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας είναι το ξενοδοχείο “Όasis Scala Beach Hotel”. Χτισμένο παραθαλάσσια στην παραλία της Σκάλας, το ξενοδοχείο αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση, έχει τη “δική του” παραλία και απέχει μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από το χωριό.

61225208

Το “Οasis Σcala Beach Ηοtel” διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων. Συνολικά υπάρχουν 25 δωμάτια: 12 κλασικά δίκλινα με θέα στη θάλασσα, 8 ακόμα κλασικά δίκλινα, 3 μεζονέτες και 2 σουίτες. 

118396372

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με τουαλέτα και ντους, τηλεόραση, κλιματισμό, στεγνωτήριο μαλλιών, βραστήρα νερού για καφέ ή τσάι, ψυγείο, ιδιωτική βεράντα και δωρεάν WiFi.

134939856

Δίπλα στη θάλασσα και στην πισίνα του ξενοδοχείου, θα βρείτε και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε από καφέ και αναψυκτικό, μέχρι φαγητό και ποτό, από το πρωί έως και το βράδυ, σ’ ένα πανέμορφο περιβάλλον. Ο έμπειρος Σεφ, έχει εμπνευστεί το ανανεωμένο μενού από τα καλύτερα τοπικά υλικά, δημιουργώντας ελληνικά εδέσματα με κοσμοπολίτικες νότες, τις οποίες μην παραλείψετε να δοκιμάσετε. Aν είστε τυχεροί μπορεί να βρεθείτε στο ξενοδοχείο τις ημέρες που διοργανώνουν συνεδρίες γευσιγνωσίας κρασιών, με μια ποικιλία από ελληνικά κρασιά συνοδευόμενα από απολαυστικούς μεζέδες. 

105344299 118396242

Γεύσεις που θα σας συναρπάσουν όπως το κοκκινιστό κοτόπουλο, το μοσχαρίσιο φιλέτο με πίτα από αγγούρι, τα κέικ με καβούρι σε λάιμ σως, διάφορα χορτοφαγικά πιάτα, παιδικά μενού καθώς και μια εξαιρετική λίστα κρασιών βασισμένη σε εκλεκτά ελληνικά κρασιά, όλα αυτά πιστοποιούν την κορυφαία ποιότητα του εστιατορίου. Μάλιστα, από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, κάθε εβδομάδα δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε και ζωντανή μουσική από υψηλού επιπέδου Έλληνες μουσικούς και τραγουδιστές. 

118396409

Και μιας και προτείναμε εξαρχής το Αγκίστρι για ένα χαλαρό τριήμερο, το ξενοδοχείο διαθέτει και Spa, για όσους αναζητούν τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση. Το Spa βρίσκεται στην ειδικά διαμορφωμένη οροφή του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα του νησιού και της θάλασσας, που κόβει την ανάσα. Παρέχοντας έναν συνδυασμό εξαιρετικών μασάζ, θεραπειών και πακέτα προσφορών και διαθέτοντας δύο τζακούζι, το Spa του ξενοδοχειου είναι ανοικτό τόσο για όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο όσο και για τους επισκέπτες γενικότερα. Σκεφτείτε το αν είστε ζευγάρι ή μεγάλη παρέα και θέλετε να γιορτάσετε ένα γεγονός με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! 

118396148

Μερικά από τα δελεαστικά πακέτα του Spa είναι: Ιδιωτικό “Τελετουργικό Spa”, “Νυχτερινό Ταξίδι Spa”, “Half Day Spa”, καθώς και Γαμήλιο Πάρτυ για ζευγάρια ή για γκρουπ. Μην παραλέιψετε ν’ απολαύσετε υπηρεσίες όπως μανικιούρ, πεντικιούρ και αποτρίχωση για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης. Tι καλύτερο απο ένα μασάζ για δύο στις διακοπές κι ένα τζακούζι με θεραπεία βοτάνων; 

118396164 118396097

Τέλος, αν ενδιαφέρεστε για τη διοργάνωση συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων (business meetings) το ξενοδοχείο “Oasis Scala Beach Hotel” αναλαμβάνει και φιλοξενεί, στον όμορφο χώρο του, τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όπως επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια, συνεδρίες γιόγκα, ημερίδες, συνέδρια, διασκέψεις, καθώς και διάφορες άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

118396382

Tο Oasis Scala Beach Hotel εγγυάται πως θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22970 91085 ή επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b