MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συγκρότημα κατοικιών “Αίθρα”: ένα φιλόξενο καταφύγιο στην Άνδρο

Ένα προσεγμένο συγκρότητημα κατοικιών, ιδανική επιλογή διαμονής για να εξερευνήσετε την “Αρχόντισσα των Κυκλάδων”.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Άνδρος, το αρχοντικό, κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, είναι ένας επίγειος παράδεισος, μόλις 2 ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας! 

Ένα νησί γεμάτο γοητευτικές αντιθέσεις, ιδανικό για όσους ονειρεύονται χαλάρωση σε μαγευτικές παραλίες, βόλτες σε γραφικά χωριά, αλλά και γερές δόσεις πολιτισμού!

andros greece1

Διαδρομές στην Άνδρο!

Λόγω της μικρής της απόστασής της από την Αττική, η Άνδρος αποτελεί ιδανικό προορισμό ακόμα και για Σαββατοκύριακο. Ωστόσο ακόμα και εάν επιλέξετε το νησί για πολυήμερες διακοπές είναι σίγουρο ότι θα μαγευτείτε!

Από την αρχοντική Χώρα με τα καπετανόσπιτα και τα διάσημα μουσεία, έως το κοσμοπολίτικο Μπατσί, τις αμέτρητες παραλίες και τα γραφικά χωριουδάκια, η Άνδρος προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Εξερευνώντας το νησί θα μαγευτείτε από την αναπάντεχη εναλλαγή του σκηνικού: το άγονο κυκλαδίτικο τοπίο διαδέχονται περιοχές με πλούσια βλάστηση και άφθονα τρεχούμενα νερά. Να σημειωθεί πως η Άνδρος φημίζεται για τις πολυάριθμες πηγές της, με  πιο γνωστή το Ζένιο στο Πέταλο. 

aithra 111

Διαμονή στην Άνδρο!

Χτισμένο μόλις 70 μέτρα από την όμορφη παραλία του Αγίου Πέτρου, με απίστευτη θέα στη θάλασσα, το συγκρότημα κατοικιών Αίθρα, είναι μια πραγματική όαση για όσους ονειρεύονται χαλάρωση σε συνθήκες προσιτής πολυτέλειας. 

Το συγκρότημα είναι ιδανικό και για οικογένειες καθώς προσφέρει ένα ασφαλές και περιποιημένο περιβάλλον με πλήρεις παροχές διαμονής. Στον ευρύτερο χώρο του συγκροτήματος υπάρχει και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους, ενώ οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες θα φροντίσουν για μια μοναδική εμπειρία διαμονής!

85221996

Σε απόσταση αναπνοής από τις κατοικίες Αίθρα, θα συναντήσετε την παραλία του Αγ. Πέτρου, τη μεγαλύτερη του νησιού, οργανωμένη και βραβευμένη με μπλε σημαία, ενώ στα 200 μ. από τα διαμερίσματα βρίσκεται η πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Άνδρου, η Χρυσή Άμμος, επίσης οργανωμένη και βραβευμένη με μπλε σημαία. 

85585573

Γευστικές απολαύσεις δίπλα στο κύμα! 

Στον ευρύτερο χώρο του συγκροτήματος υπάρχει το εστιατόριο «Ο Γιαννούλης», ένα από τα παλαιότερα και παραδοσιακά εστιατόρια του νησιού, που λειτουργεί από το 1958, το οποίο προσφέρει γεύσεις με προϊόντα παραγωγής του ιδιοκτήτη. Μην παραλείψετε να γευτείτε τα παραδοσιακά πιάτα της Άνδρου, φουρτάλια, κολοκυθοπούλα, μελιτζάνες της γιαγιάς καθώς και ποικιλία θαλασσινών και άλλων εδεσμάτων.

85585684

Απολαυστική διαμονή

Το πετρόκτιστο συγκρότημα Αίθρα περιλαμβάνει σουίτες, μεζονέτες αλλά και διαμερίσματα, καλύπτοντας όλες τις επιλογές διαμονής.


aithra residencies suites andros island greece 07

Οι σουίτες (55 τ.μ) διαθέτουν σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, w.c. και βεράντα. Στον πάνω όροφο είναι η κρεβατοκάμαρα με το κυρίως μπάνιο με υδρομασάζ και μπαλκόνι. 

aithra residencies suites andros island greece 02

Οι μεζονέτες (50 τ.μ) είναι τριών ειδών και διαθέτουν στον κάτω όροφο σαλόνι, κουζίνα, w.c. και έξω βεράντα. Στον πάνω όροφο είναι η κρεβατοκάμαρα με το κυρίως μπάνιο, και μπαλκόνι ή βεράντα.

aithra residencies rooms mezonette andros island greece 05 aithra residencies rooms mezonette andros island greece 07

Τέλος, τα διαμερίσματα, που είναι 4 ειδών (50 τ.μ.), δίχωρα, με μεγάλες βεράντες, αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο και ένα σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα.

 90023904

90024432

Στο site του Αίθρα θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις επιλογές διαμονής που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. 

90024540

Το συγκρότημα Αίθρα, εγγυάται πως θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22820 29280 ή επισκεφθείτε το site το Aίθρα, εδώ.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b