MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕSCAPE WEEKENDS: Kôres – Boutique Hotel & Spa στη Βίτσα Ζαγορίου

Ο παραδοσιακός οικισμός Βίτσα στο Ζαγόρι, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νομού Ιωαννίνων, αποτελεί έναν προορισμό απαράμιλλου φυσικού κάλλους, που προκαλεί τον επισκέπτη να την εξερευνήσει, περπατώντας στα γραφικά δρομάκια της… Από τον Τάσο Τσομπανίδη

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Σε μια ειδυλλιακη τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 36 χιλιομέτρων από την πόλη των Ιωαννίνων, στα όρια του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου και στην αρχή της περίφημης χαράδρας του Βίκου, η Βίτσα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα χωριά των Ζαγοροχωρίων και πόλο έλξης τουριστών που φτάνουν σε αυτή από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Τα πετρόκτιστα σπίτια και οι εκκλησίες, τα παραδοσιακά δρομάκια και οι πλατείες, θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή αποτελώντας μερικά μόνο από τα στοιχεία που το καθιστούν ιδιαίτερα γραφικό και ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της παράδοσης, αλλά και της φύσης. Το μέρος είναι κατάλληλο μάλιστα, για πεζοπορία και ορειβασία, ενώ η θέα στο φαράγγι του Βίκου, θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα…

0 kores zagori21

Να σημειώθεί επίσης, πως με αφετηρία τη Βίτσα, μάλιστα, μπορείτε να επισκευθείτε εύκολα και γρήγορα όλα τα αξιοθέατα του Ζαγορίου!

3 kores night 203 f2 0

Μοναδική εμπειρία φιλοξενίας

Η επίσκεψή σας στην, μοναδικής ομορφιάς, Βίτσα, θα γίνει ακόμα πιο απολαυστική εάν επιλέξετε για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο Kôres – Boutique Hotel & Spa. Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που πετυχαίνει να συνδυάσει, με τρόπο αρμονικό, την παράδοση με την πολυτέλεια, χαρίζοντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας και διαμονής!

130591949

Αποτελείται από 3 επιβλητικά κτίρια που βρίσκονται στην αρχή του χωριού της Βίτσας και δημιουργούν ένα ξεχωριστό συγκρότημα ιδιαίτερης ομορφιάς, επηρεασμένο από τη γενικότερη αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων. Κάθε κτίριο έχει μάλιστα, ένα δικό του ξεχωριστό όνομα. Το πρώτο ονομάζεται «Μάνα», το δεύτερο «Θυγατέρα» και το τρίτο «Γιαγιά».

Σύμφωνα με την παράδοση, για να παντρευτεί η θυγατέρα ώστε να γίνει μάνα και έπειτα γιαγιά, θα έπρεπε να προικιστεί από την οικογένειά της. Έτσι και τα 3 κτίρια του συγκροτήματος, η «Μάνα», η «Θυγατέρα» και η «Γιαγιά», είναι προικισμένα με το υπέροχα παραδοσιακό αρχιτεκτονικό τους σχέδιο, τα πολυτελή υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή τους και κυρίως, συνοδευόμενα από το εξαιρετικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

1 kores view med hires 2

Το ξενοδοχείο παρέχει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής μέσα από τα πολυτελή δωμάτιά του, το εστιατόριό του και το wellness spa. Επίσης διαθέτει ένα υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιχειρηματικές, επιστημονικές καθώς και ιδιωτικές εκδηλώσεις.

1 kores room b 203 warm

  

Το Kôres Hotel Boutique & Spa διαθέτει 13 ευρύχωρα δωμάτια εκ των οποίων τα 8 είναι πολυτελείς σουίτες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και όμορφα διακοσμημένα προσφέροντας μαγευτική ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Σημειώνεται μάλιστα, πως ένα από τα δωμάτια πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία ΑμΕΑ!

kores 17 20 23 301

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν συστήματα ύπνου της Coco-mat, mini bar, καφετιέρα Nespresso, προϊόντα ατομικής περιποίησης Apivita, ελεύθερη πρόσβαση στο internet, επίπεδη τηλεόραση IP TV, ενώ τα περισσότερα έχουν τζάκι και βεράντα ή αυλή με θέα στο μοναδικό τοπίο. Επιλέξτε το δωμάτιο που ικανοποιεί καλύτερα τις επιθυμίες σας και απολαύστε μια συνολικά αξέχαστη διαμονή στα Ζαγοροχώρια!

4 kores b 201 182 bath 0

Για χαλάρωση και ευεξία 

Το Apivita Wellness & Spa του Kôres Boutique Hotel & Spa σας προσφέρει επιπλέον, ένα μαγευτικό χώρο θεραπείας, ευεξίας και χαλάρωσης. Διαθέτει mini γυμναστήριο και θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα με χρωματοθεραπεία, χαμάμ και ειδικό χώρο με douche massage και καταρράκτες, καθώς και καμπίνα περιποίησης προσώπου και σώματος.

kores boutique hotel spa pool

Κατά την επίσκεψή σας, χαρίστε στον εαυτό σας το απόλυτο δώρο, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου θεραπείες με τα μοναδικά φυτικά προϊόντα της Apivita και αλλάξτε την αίσθηση του σώματός σας και τη διάθεσή σας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

kores boutique hotel spa

Γεύσεις και απολαύσεις

Το ξενοδοχείο Kôres Boutique Hotel & Spa στη Βίτσα, διαθέτει επίσης και εστιατόρια, όπου μπορείτε να δοκιμάστε παραδοσιακές και ιδιαίτερες γεύσεις.

124957258

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με αγνά τοπικά υλικά και είναι εμπνευσμένα από την παράδοση της περιοχής. Μην παραλείψετε να απολαύστε ένα γευστικό κρασί από την πλούσια και ενημερωμένη κάβα του εστιατορίου και παράλληλα ζήστε απόλυτες γαστρονομικές εμπειρίες σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον!

1 kores synedriako 427 f

Συνέδρια και εκδηλώσεις 

Όσο για το Vikos Conference Center του Kôres Boutique Hotel & Spa είναι ένα υπερσύγχρονο συνδεριακό κέντρο, χωρητικότητας 40 ατόμων, ιδανικό για μικρά συνέδρια και επίσημες επαγγελματικές συναντήσεις. Χάρη στον προηγμένο του οπτικοακουστικό εξοπλισμό το συνεδριακό κέντρο βρίσκει πολλές εφαρμογές χρήσης, μιας και μπορεί να μετατραπεί σε χώρο εκπαίδευσης, αίθουσα σεμιναρίων, αίθουσα χορού, αίθουσα Γιόγκα/Πιλάτες, αίθουσα εκθέσεων και δειγματισμού καθώς και ένα σύγχρονο showroom, ιδανικό για προβολή ντοκιμαντέρ και ταινιών. Ο εξοπλισμός του Vikos Conference Center αποτελείται από προβολέα LCD, επίπεδη τηλεόραση, υπολογιστή με σύνδεση στο internet, wifi, πίνακα και μαρκαδόρους, αναλόγιο (βήμα ομιλητή) και πλήρη ηχητική και μικροφωνική κάλυψη. Υπάρχει δυνατότητα παροχής υπηρεσιών τροφοδοσίας (πρωινό, μπουφέ, καφέ & τσάι, κτλ) κατόπιν αιτήματος (επιπλέον χρεώσεις). Ισχύει ειδική έκπτωση αν η εκδήλωσή σας συνδυαστεί με διαμονή στο Kôres Boutique Hotel & Spa.

kores zagori03

Δραστηριότητες και βόλτες στη φύση

Η Βίτσα και γενικότερα τα Ζαγοροχώρια είναι ιδανικά επίσης και για υπαίθριες δραστηριότητες με πληθώρα επιλογών. Μπορείτε να δοκιμάσετε rafting, kayak, ποδηλασία, πεζοπορία και ιππασία. 

kores zagori12

Επιδοθείτε στο αγαπημένο σας άθλημα ή δραστηριότητα. Η γκάμα είναι μεγάλη, η επιλογή είναι δική σας!

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2653 071888 ή στο επισκεφτείτε το site του ξενοδοχείου Kores Boutique Hotel & Spa, http://www.koreshotel.gr/

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b