Διάφορα
Γ.Νταλάρας-Μ. Πασχαλίδης μαζί με την ορχήστρα Εστουδιαντίνας στο Badminton
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Badminton, η Εστουδιαντίνα γιορτάζει τα δεκαπέντε της χρόνια, αποδίδοντας χαρακτηριστικές στιγμές της δισκογραφίας της, αλλά και κορυφαία τραγούδια από την δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα και του Μίλτου Πασχαλίδη, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Ανδρέα Κατσιγιάννη.
A
A
Λεπτός λυρισμός που πρωταγωνιστεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τραγούδια γεμάτα από εικόνες ανείπωτης ομορφιάς, ένας πλούτος ηχοχρωμάτων και αυθεντικού ποιητικού λόγου που μεταδίδει συγκίνηση με τον πιο άμεσο τρόπο. Η ορχήστρα Εστουδιαντίνας από το 1999, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης ερμηνεύουν θησαυρούς της μουσικής μας παράδοσης αλλά και υψηλής αισθητικής σύγχρονες δημιουργίες.
Τη συναυλία πλαισιώνουν με την παρουσία τους δύο ερμηνευτές, στενοί συνεργάτες της Εστουδιαντίνας, ο Θοδωρής Μέρμηγκας και η Ασπασία Στρατηγού.
Προπώληση:
www.abcd.gr, www.viva.gr, 210 8840600 και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Ελλάδα ως γρίφος στη Μπιενάλε Βενετίας
Metallica στο ΟΑΚΑ: Ζορμπάς, Τρύπες, ουίσκι και heavy metal δίσκοι
José James: 6 facts που αξίζει να μάθεις, πριν το live στην Αθήνα
Hot or Not #218: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Γιορτή της Μητέρας: Πώς γιορτάζουν την ημέρα σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη;
Από τον Τάσο Λειβαδίτη στην Κική Δημουλά: Όταν σπουδαίοι ποιητές εμπνεύστηκαν από τη μητρότητα
Metallica στην Αθήνα: Η επιστροφή που περίμεναν γενιές
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Λυδία Σέρβου: Όσο πιο ειλικρινής είσαι, τόσο πιο πολύ μπορεί κάποιος να ταυτιστεί
Γιορτή της Μητέρας: 5+1 διευθύνσεις για να “γιορτάσεις” τη μαμά σου