Πλέκουμε για ένα σκοπό: φιλανθρωπικό event στο THEIA Lab
Το THEIA Lab προσκαλεί όποιον ξέρει -έστω και ελάχιστα- να πλέκει, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, για να πλέξουν μαζί σκουφάκια, κασκόλ, ζακετάκια, κουβερτούλες, κουκλίτσες και ό, τι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε ηλικίες 2-5 ετών.
A
A
Το THEIA Lab ζητά να προσκαλέσετε φίλες, γιαγιάδες ακόμα και μακρινές θείες (θα είναι ανοιχτός και ο ισόγειος χώρος, ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν και άτομα με κινητικές δυσκολίες). Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αλλά η απόσταση ή άλλοι λόγοι δεν σας επιτρέπουν να παρευρεθείτε, τότε μπορείτε να πλέξετε κάτι και να το στείλετε σημειώνοντας στο πακέτο “THEIA Knitting for a cause, Θερμοπυλών 59 & Παρμυθίας 2, 104 35, Κεραμεικός”.
Παρέχονται βελόνες, βελονάκια και νήματα με την υποστήριξη των Prym και Kangaroo, ενώ ο Πιετρής και το Emi’s Cupcakes θα προσφέρουν εδέσματα.
Διεύθυνση
Θερμοπυλών 59 & Παρμυθίας 2, 104 35 Κεραμεικός
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τι κάνουμε με το τσουρέκι που περίσσεψε μετά το Πάσχα – Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή
“Σχέδιο Οδυσσέας” ή αλλιώς η νέα film noir σειρά της COSMOTE TV που δεν θα χάσεις τη νέα σεζόν
Νέα σεζόν Beef, κλασικές ταινίες, πολυσυζητημένες σειρές – Τι βλέπουμε στην TV μετά το Πάσχα;
100 χρόνια Έλλη Λαμπέτη: Η ζωή της μέσα από τα λόγια της
Free City: Όσα θα κάνουμε δωρεάν στην πόλη μετά το Πάσχα
Bella Ciao#44: H Μεγάλη Παρασκευή για μένα είχε πάντα έναν ήχο
«Ψωμί από στάχτη», μια διαφορετική πασχαλινή συναυλία
Hot or Not #214: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Οκτώ σειρές για το απόλυτο binge, αυτό το πασχαλινό τριήμερο
Stop Scrolling: Το Artemis II έφτασε στη Σελήνη κι εμείς στη Γη τραγουδάμε Six Seven