MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προσφορές από Tommy Hilfiger, Levi’s και Mat.Fashion!

Για 10, για 1 και για 3 μέρες αντίστοιχα, οι τιμές πέφτουν, δίνοντάς μας ποικιλία επιλογών για τον εμπλουτισμό της γκαρνταρόμπας μας με χαμηλό κόστος.

Monopoli Team

Το όνομα Tommy Hilfiger είναι συνυφασμένο με την έννοια του του καλιφορνέζικου στυλ αλλά και του αστικού κομψού casual. Η chic άνεση του αμερικανικού label, μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο bazaar στo flag store της Αργυρούπολης (Λεωφ.Βουλιαγμένης 46 και Αλεξουπόλεως 2, Τηλ.: 210 9901370). Εκεί θα διατίθενται γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, από την τρέχουσα συλλογή αλλά και από παλιότερες κολεξιόν, με έκπτωση που ξεκινά από 65%! Το bazaar θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 28 Νοεμβρίου.

 

Μόνο για μία ημέρα, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, και αποκλειστικά τις ώρες 10:00-14:00, στο κατάστημα Levi Strauss Hellas στη Νέα Κηφισιά (Καλαβρύτων 2 και Καϊάφα, τηλ. 210 6873500), θα μπορείτε να αποκτήσετε: παντελόνια και άνω ένδυση με 10 ευρώ, τσάντες με 20 ευρώ, αξεσουάρ με 10 ευρώ και υποδήματα με 30 ευρώ, για γυναίκες και άνδρες.

Από την άλλη πλευρά, η Mat.Fashion (photo), η εταιρεία ένδυσης που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που φορούν νούμερα μεγαλύτερα του κλασικού small, προσκαλεί τις καταναλώτριες στις “Revolution Days”: από την Πέμπτη 18 έως και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, οι κάτοχοι της κάρτας bonus Mat.Club θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κομμάτια από τις καινούργιες premium chic συλλογές του χειμώνα με 20% έκπτωση. Διευθύνσεις καταστημάτων και λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα, στο www.matfashion.com .

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b