MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΑΘΗΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΙΟΥΛΙΟΥ
 • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

  LG Viewty: κινητό για επαγγελματικές φωτογραφίες

  Ενα τηλέφωνο με έξυπνες λειτουργίες και κάμερα 8 megapixel

  LG Viewty: κινητό για επαγγελματικές φωτογραφίες - Monopoli.gr
  Monopoli Team

  Η LG Electronics, παρουσιάζει το Viewty Smart (LG-GC900), την ολοκαίνουργια εκδοχή του φωτογραφικού κινητού τηλεφώνου. Το ανανεωμένο Viewty Smart ενσωματώνει την πρωτοποριακή λειτουργία «Έξυπνης Λήψης» (Intelligent Shot Mode) για εύκολη λήψη επαγγελματικών φωτογραφιών, αναλύοντας αυτόματα την εικόνα και προσαρμόζοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις της κάμερας.

  Το LG Viewty Smart συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του (LG Viewty), το οποίο σημείωσε πωλήσεις πάνω από 6,5 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Η δεύτερη αναβαθμισμένη έκδοση του επιτυχημένου Viewty επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφική εμπειρία με κινητό τηλέφωνο και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνουν και μοιράζονται τις φωτογραφίες τους.

  Το LG Viewty Smart-εκτός από τη λειτουργία Intelligent Shot- ενσωματώνει μια πληθώρα αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών όπως η 8 megapixel κάμερα με ISO 1600, η υψηλής ανάλυσης WVGA οθόνη, ο έξυπνος επεξεργαστής εικόνας αλλά και το νέο διαδραστικό 3DS-Class User Interface (UI) της LG για γρήγορη και άνετη πλοήγηση στο μενού. Με ιδανικές διαστάσεις 12,4 χιλ. το Viewty Smart είναι το πιο λεπτό φωτογραφικό κινητό.

  Η λειτουργία Intelligent Shot Mode, που δε συναντάται συχνά ούτε σε high-end ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ενσωματώνεται –αποκλειστικά από την LG- για πρώτη φορά σε φωτογραφικό κινητό τηλέφωνο. Η λειτουργία αυτή, τη διαδικασία της φωτογράφισης και εξαλείφει πλήρως την ανάγκη ελέγχου των ρυθμίσεων πριν τη λήψη, που γίνεται πλέον με πανεύκολο και άμεσο τρόπο. Επιπλέον, παρέχει στιγμιαία πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο με ειδικές ενδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο η φωτογραφική μηχανή αναλύει μια σκηνή.

  Όταν μάλιστα η τεχνολογία αυτή συνδυάζεται με την ανάλυση των 8 megapixel, οι φωτογραφίες του Viewty Smart είναι εξίσου εξαιρετικές για να τις μοιράζονται οι χρήστες online, αλλά και ζωντανές και φωτεινές για να εκτυπωθούν και να κορνιζαριστούν. Χάρη στη μέγιστη ρύθμιση ISO 1600, λήψεις που παλαιότερα θα θεωρούνταν πολύ θολές ή σκοτεινές, μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και χωρίς λειτουργία flash, ενώ βελτιώνονται αισθητά με τη χρήση του LED flash που διαθέτει το τηλέφωνο.

  Το LG Viewty Smart ενσωματώνει επίσης χαρακτηριστικά, όπως ανίχνευση πολλαπλών προσώπων (Multi-Face Detection), εγγραφή βίντεο σε ποιότητα DVD D1, και πολλαπλές ειδικές ρυθμίσεις λήψεων, όπως Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot και Continuous Shot.

  Όπως και στο πρωτοεμφανιζόμενο LGARENA, έτσι και τoνέο LG Viewty Smart περιλαμβάνει το πρωτοποριακό 3DS-ClassUI μενού της LG προσαρμοσμένο ειδικά για τις λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής του Viewty Smart. Διαθέτει ένδειξη στην κεντρική οθόνη του κινητού τηλεφώνου για άμεση εναλλαγή από τη λειτουργία λήψης φωτογραφιών στην προεπισκόπηση των πρόσφατων εικόνων, χωρίς να απαιτείται ενδιάμεσα η ενεργοποίηση του καταλόγου φωτογραφιών (Photo Gallery).

  Επιπλέον, η LG έχει απλοποιήσει τον τρόπο εστίασης της κάμερας, καθώς οι λειτουργίες zoom in & out πραγματοποιούνται όταν οι χρήστες μετακινούν το δάκτυλο τους στην οθόνη με τη φορά του ρολογιού για zoom in, όπως θα περιστρεφόταν ο δακτύλιος εστίασης σε μια φωτογραφική μηχανή SLR, και αντίστοιχα zoom out, μετακινώντας το δάκτυλο τους με την αντίστροφη φορά.

  Το Viewty Smart ανταποκρίνεται εξίσου καλά στο να μοιράζεται τις φωτογραφίες, καθώς η 3” ευρεία WVGA οθόνη παρέχει πλήρη ανάλυση 800 x 480, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βλέπουν και την παραμικρή λεπτομέρεια σε φωτογραφίες και βίντεο. Διαθέτει συμβατότητα δικτύου 7.2Mbps HSDPA και υποστήριξη Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο Ίντερνετ με ευρυζωνική ταχύτητα. Επιπλέον, με την τεχνολογία A-GPS Geotagging, οι φίλοι μπορούν να γνωρίζουν το ακριβές σημείο στο οποίο «τραβήχτηκε» μια φωτογραφία, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο στην εσωτερική μνήμη 1.5 GB ή σε κάρτα μνήμης MicroSD έως και 32 GB.

  <

  Περισσότερα από Αγορές