Εύρεση Παράστασης4 Παρωδίες Μικρού Μήκους

tweet
share
4 Παρωδίες Μικρού Μήκους
Τέσσερα διηγήματα του Guy de Maupassant («Αγρύπνια», «Ειδύλλιο», «Ταξιδεύοντας» και «Διαθήκη»), διασκευασμένα σε θεατρικά μονόπρακτα, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη θεατρική ομάδα «Βραδινοί Επισκέπτες», σε ενιαία παράσταση.
Οι τέσσερις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες, (καθ)ορίζονται από τους κανόνες της μαύρης κωμωδίας. ’λλοτε ο ξαφνικός έρωτας της καταταλαιπωρημένης μάνας θεωρείται από τα παιδιά της ως απιστία προς τα ίδια («Αγρύπνια»), και άλλοτε η απιστία της συζύγου του μεγαλοαστού Σερμπουά αποσιωπάται από τον ίδιο, με στόχο τον προσπορισμό ενός εκατομμυρίου φράγκων («Διαθήκη»). Σε ένα τρένο για τη Μασσαλία ένας νεαρός εργάτης υποκύπτει στο επίμονο φλερτ μιας πληθωρικής παραμάνας, που του ζητάει να την απαλλάξει από την υπερβολική ποσότητα γάλακτος («Ειδύλλιο»), ενώ, σε ένα άλλο τρένο, η τσαρίνα Μπαράνοβα συμφωνεί με έναν καταζητούμενο φυγά να τον κρύψει, με αντάλλαγμα τις υπηρεσίες του, ως υπηρέτης της, έως ότου φτάσουν στη Γαλλία («Ταξιδεύοντας»).
Θεατρική απόδοση: Στέφανος Κακαβούλης, Μουσική: Αντρέας Μουζακίτης, Λιάνα Κουτρολίκου, Σκηνικά /Κοστούμια: Όλγα Αυγεροπούλου, Video Art: Νίκος Ζάππας, Φωτισμοί: Νίκος Κανέλλος, Sound Design / Sound Mastering: Αντρέας Μουζακίτης, Λιάνα Κουτρολίκου
Κρατήσεις θέσεων: 2107512625

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε που παιζεται

Βαθμολογήστεαυτή την παράσταση

(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου