Εύρεση ΠαράστασηςThat's Life από την θεατρική ομάδα Vice Versa στην πλατεία Αυδή

Η θεατρική ομάδα Vice Versa εκάνε πρεμιέρα το Σάββατο 22/6 με το έργο That's Life, που θα παιχτεί για 10 συνολικά παραστάσεις, μέχρι τις 2 Ιουλίου.
tweet
share
Άνθρωποι από 20 μέχρι τώρα χώρες (Ελλάδα, Ουκρανία, Ρωσία, Κένυα, Ζιμπάμπουε, Μολδαβία, Αλβανία, Συρία, Σρι Λάνκα, Πολωνία, Τσεχία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιράν, Ελβετία, Αφγανιστάν, Ουζμπεκιστάν, Νιγηρία, Παλαιστίνη, Τυνησία), φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, έχουν συνεργαστεί με τη Vice Versa, φτιάχνοντας ένα μωσαϊκό εθνοτήτων και διαφορετικών γλωσσών. Το That's Life είναι μια σκηνική σύνθεση από προσωπικές μαρτυρίες των μελών της ομάδας με θεματικούς άξονες τις κοινωνικές ανισότητες, τις εργασιακές συγκρούσεις, τους φόβους και τις ενοχές, τα όνειρα και τις μνήμες, την απογοήτευση και τη χαρά, τον έρωτα και τον θάνατο.

*Η παράσταση That's Life θα παίζεται από 22 έως 25 Ιουνίου και από 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου σε ένα παλιό σπίτι στην Πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο, στην οδό Γιατράκου 2. Είναι θέση της ομάδας ότι το θέατρο πρέπει να είναι προσιτό σε όλους, ανεξαρτήτως καταγωγής ή οικονομικής κατάστασης, γι' αυτό και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στην παράσταση, ερασιτεχνών και επαγγελματιών, είναι εθελοντική.Ώρα έναρξης 21:00 μ.μ.


Παίζουν οι ηθοποιοί και οι ερασιτέχνες: Μπακάρ Χουσεΐν ΑλΜπακάρ, Ευαγγελία Αραχωβίτη, Σοφία Διαλέτη, Γεράσιμος Ζαρκάδης, Χριστίνα Ζορμπά, Κυριακή Καζελίδου, Άνια Λουκά, Γιάννης Νιάρρος, Βασίλης Παγανόπουλος, Σβιτλάνα Παραμόνοβα, Λουίζα Πορφύρη, Ηλίας Κιάμα Τζογόνας και ο σκύλος Αντίν.

Μουσικοί: Ευαγγελία Αραχωβίτη, Γιούλη Παπαβασιλείου, Θανάσης Σπέλας
Επιμέλεια κειμένων: Κοραλία Σωτηριαδου, Δημήτρης Κοκκώνης
Σύνθεση κειμένων - Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκιργκινούδη
Μουσική επιμέλεια: Ευαγγελία Αραχωβίτη, Βασίλης Παγανόπουλος
Επιμέλεια κοστουμιών: Κλαιρ Μπρέισγουελ
Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Ζορμπάς, Μιχάλης Τσικαλάκης
Σύμβουλοι: Κοραλία Σωτηριάδου, Νίκος Ζορμπάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Κυριακή Καζελίδου
Φωτογραφίες: Tolis Kapllani

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6975910720

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε που παιζεται

Βαθμολογήστεαυτή την παράσταση

(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου