Στο Himachal Pradesh της Βόρειας Ινδίας

Ιούλιος 13, 2017

Σε ένα χωριό στην βόρεια Ινδία, η ζωή μπορεί να μοιάζει δύσκολη αλλά αποτελεί για τον ντόπιο πληθυσμό ένα είδος άμεσης επικοινωνίας με το περιβάλλον.

tweet
share

Το καθαρό νερό που ρέει μέσα από τα βουνά, ο καθαρός αέρας και το οξυγόνου αποτελούν στοιχεία που υπάρχουν μόνο σε απομακρυσμένες από τις μεγαλουπόλεις περιοχές. Η ζωή στην περιοχή της Himachal Pradesh για τους ηλικωμένους αποτελεί μια καθαρή βιοπάλη με το φαινόμενο της ζωής, ακόμα και σε μεγάλη ηλικία οι μέρες τους είναι γεμάτες από δραστηριότητες και ενέργεια. Το μυστικό της ευημερίας του βρίσκεται στην ίδια την φύση και την αποκέντρωση. Η ζωή τους βρίσκεται μακριά από την ανησυχία και τους γρήγορους ρυθμούς ζωής της πόλης, η τροφή τους προέρχεται άμεσα από την φύση, τα γαλήνια χωριά και βουνά προσφέρουν έναν ήρεμο χωρίς στρες τρόπο ζωής.
Η φωτογραφική σειρά που ακολουθεί αναφέρεται στις ζωές του 103χρονου «Bulandi Devi», ενός άνδρα «Laxman Das» 98 ετών, «Revtu Ram» 110 ετών, «Bahadur singh» 101 ετών, «Bhagat ram» 76 ετών «Lata devi» ηλικίας 86 ετών και «Sarla devi» ηλικίας 72 ετών.

 

Revtu Ram (120 years)

Revtu Ram 120 years

Bulandi Devi (103 years)

Bulandi Devi 103 years

Laxman Das (98 years)

Laxman Das 98 years

Bahadur Singh (101 years)

Bahadur Singh 101 years

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσθήκη σχολίου