Το Love Your Local Market 2017 επιστρέφει σε νέα ημερομηνία

Ιούνιος 08, 2017
Μετά την αναβολή των εορταστικών εκδηλώσεων του Your Local Market 2017 το Σάββατο 27 Μαΐου λόγω κακών καιρικών συνθηκών, η μεγάλη γιορτή των αγορών επιστρέφει με αμείωτο κέφι, στη Βαρβάκειο Αγορά σε νέα ημερομηνία, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις εορταστικές κ εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Μάιο σε όλη την Ελλάδα.
tweet
share
Ο ΟΚΑΑ ΑΕ, (Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας) ως μέλος της WUWM (World Union of Wholesale Markets), φέρνει στην χώρα μας την μεγαλύτερη γιορτή των Αγορών. Η καμπάνια επικεντρώνεται φέτος στη νέα γενιά, με κεντρικό σύνθημα “markets for the new generation”. Συμμετέχουν συνολικά 19 χώρες και 2.000 τοπικές αγορές  με στόχο να «ενωθούν» μικρές και μεγάλες τοπικές Αγορές, να προβληθεί η σχέση μεταξύ Αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών, να δυναμώσει η χονδρική και λιανική αγορά και να αναδειχθούν ποιοτικά προϊόντα που διακινούνται στις τοπικές αγορές όλης της χώρας.
 
1aa902e4fae1d278cdf6f8361f2e813a

Μετά τη θερμή ανταπόκριση που έλαβαν οι εναρκτήριες εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών το διήμερο 20 & 21 Μαΐου, σειρά έχει η Βαρβάκειος Αγορά το Σάββατο 10 Ιουνίου η οποία λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά στη Γιορτή των Αγορών υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Από τις 11:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, μουσική και χορός, γευστικές δοκιμές, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους θα δώσουν το στίγμα της γιορτινής ημέρας. Η βραδιά θα κλείσει με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, δύο πληθωρικούς και ασυγκράτητους performers, που θα μας κάνουν να γελάσουμε με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια και να χορέψουμε με τραγούδια που ξεκινούν από τα sixties και την εποχή των μπουάτ, φτάνουν στα nineties και καταλήγουν στο σήμερα.

love your local market 2017 3

Για να δείτε περισσότερα μπείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσθήκη σχολίου