Εύρεση Event


Pop

Ο Theodore σε καλοκαιρινή περιοδεία

To καλοκαίρι του 2017 βρίσκει τον Theodore σε ένα μουσικό summer tour, σε διαφορετικά νησιά, σε όλη την Ελλάδα.

tweet
share

O Theodore αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει στην Τήνο (25/7), τη Δονούσα (27/7), την Αστυπάλαια (29/7), την Κεφαλλονιά (4/8) και τη Σύρο (1/10). Τον βρίσκει όμως και σε ιδιαίτερα μέρη εντός και εκτός Αττικής, με το ταξίδι να ξεκινάει από την Αθήνα, στις 20 Ιουλίου, στο ΚΙΠΣΝ, στο πλαίσιο της ενότητας «Music Escapades». Στις 3/9 θα εμφανιστεί στο Ναύπλιο στο πλαίσιο του Fougaro Jazz Festival και στις 29/9 στην Ελευσίνα στο πλαίσιο των Αισχυλείων.

 

Κάθε μέρος και διαφορετική παράσταση, κάθε παράσταση και ξεχωριστό στυλ, ώστε να θέλεις να γίνεις “γκρούπι” ακολουθώντας τον Theodore σε ολόκληρη την περιοδεία του, από σταθμό σε σταθμό. Με νέες συνθέσεις στις αποσκευές του από το επικείμενο άλμπουμ του αλλά και με τραγούδια από τα 2 προηγούμενα θα παρουσιάσει μια ενιαία παράσταση με σενάριο και σκηνοθεσία, με αρχή, μέση και τέλος. Ένα ατμοσφαιρικό live που θα κυριεύει όλες τις αισθήσεις και δεν θα χαρακτηρίζεται μόνο από τη μουσική. Ήχος και εικόνα σε ένα οπτικοκοακουστικό θέαμα που θα θέλεις να παρακολουθήσεις με κλειστά τα μάτια για να το χορτάσεις. Ενα καλοκαιρινό παιχνίδι αντιθέσεων από τη χαλαρή διάθεση στην ένταση και από το φως στο σκοτάδι, μια ξεχωριστή παραγωγή με την υπογραφή της United We Fly.

 

Στην Δονούσα και στην Αστυπάλαια όμως, ο Theodore αλλάζει στυλ, θα είναι πιο αφαιρετικός παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και εκεί θα συνεργαστεί και με τον Jack Heart. Double bill από δύο ξεχωριστούς κι ευρηματικούς δημιουργούς, που ετοιμάζουν ένα διαφορετικό concept με λιτά μέσα για ασυνήθιστες συναυλίες σε ασυνήθιστους χώρους.

 

 theodore 2017 summer tour

 

To πρόγραμμα του Summer Tour:

 

20/7: Αθήνα, KIΠΣΝ, Music escapades
Eίσοδος ελεύθερη

 

25/7 Τήνος, στο Θέατρο στον Κούμαρο
Είσοδος: 10 ευρώ & 6 ευρώ για φοιτητές, ανέργους, ΑμΕΑ, άνω των 65

 

27/7: Δονούσα, στον Κέδρο
Είσοδος ελεύθερη

 

29/7: Αστυπάλαια, στο Camping Αστυπάλαιας
Είσοδος ελεύθερη

 

04/8: Κεφαλονιά, Saristra Festival
Είσοδος ελεύθερη

 

3/9: Ναύπλιο Fougaro Jazz Festival
Είσοδος ελεύθερη

 

29/9: Ελευσίνα, Αισχύλεια
Είσοδος: 5 ευρώ

 

01/10: Σύρος, Animasyros International Animation Festival + Agora
Eίσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Aπό 20/7 έως 1/10 2017
  • Καλλιτέχνης: Theodore
  • Χώρος: Διάφοροι χώροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε που εμφανιζονται

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΩΡΟΙ Από 20/07/2017 έως 01/10/2017
Αθήνα / Κέντρο Πρόγραμμα Παραστάσεων

Προσθήκη σχολίου