Εύρεση EventO Goran Bregovic στο Θέατρο Βράχων

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου ο Goran Bregovic επιστρέφει στην Ελλάδα για να ξεσηκώσει σε μια πολλά υποσχόμενη βραδιά το ελληνικό κοινό χαρίζοντας του τα ιδιαίτερα ακούσματα της βαλκανικής χερσονήσου.

 

 

tweet
share

Ο αναγνωρισμένος συνθέτης θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην πατρίδα μας και στην Aθήνα υποσχόμενος πολλά στο ελληνικό κοινό που τον αποθεώνει σε κάθε του παρουσία.

Ο Goran Bregovic έγινε γνωστός μέσα από τις συνεργασίες του με Έλληνες καταξιωμένους τραγουδιστές αλλά και μέσα από τις ταινίες του Εμίρ Κουστουρίτσα (Ο καιρός των τσιγγάνων, Arizona Dream, Undergound). Για ακόμα μια φορά είναι έτοιμος να ξεσηκώσει τα πλήθη με τις μουσικές του επιλογές και αυτή την φορά θα έχει δίπλα του σεβαστούς ανθρώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Πετρολούκας Χαλκιάς καθώς και τους ανερχόμενους Gadjo Dilo.

 

 

GoranBregovicVraxwn

 

 

 

Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: 14 Ιουλίου
  • Ώρα έναρξης: 21:00
  • Τιμή εισιτηρίου: Early birds: 22€ (γενική είσοδος -περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων - εξαντλήθηκαν), Αριθμημένες Θέσεις μπροστά στη σκηνή: 35€, Γενική Είσοδος: 26€ (ταμείο & προπώληση), Φοιτητικό, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, παιδιά: 18€
  • Χώρος: Θέατρο Βράχων
  • Σημεία Προπώλησης: www.ticketservices.gr, Καταστήματα Public, Stereodisc, Μονή Λαζαριστών: τηλ. 2310 589 200/237

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε που εμφανιζονται

Προσθήκη σχολίου