Εύρεση EventΈνα καλοκαιρινό πολυθέαμα στην Ταράτσα του Φοίβου

Ένα καλοκαιρινό πολυθέαμα πάνω απ'την Αθήνα συνεχίζει και τον Ιούλιο, με εκλεκτούς καλεσμένους, στην "Ταράτσα του Φοίβου", το ολοκαίνουριο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά.
tweet
share
Η «Ταράτσα του Φοίβου» το στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεταμορφώνει σ’ένα παιδικό του όνειρο. Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου “πεσμένη” και με εξίσου βαθειά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.

Παρέα με έναν μόνιμο θίασο - από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια - και 4 σπουδαίους μουσικούς. Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαΐλα) τον Σπύρο Γραμμένο . Με καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν. Με εβδομαδιαίoυς αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια (ΖαρντινιέραAcademy) που συντονίζει η PROSPERO. Η «Ταράτσα» θα γίνει το στέκι του καλοκαιριού, για όλες τις ηλικίες - και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους - και για όλα τα φετίχ. Τετάρτες και Πέμπτες μόνο (κατ' εξαίρεση στις 13 και 14 Ιουλίου, Πέμπτη και Παρασκευή) και ώρα 21.00. Για τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο.

h taratsa toy foivou kalokairi 2017

Καλεσμένοι του Φοίβου τις δύο πρώτες εβδομάδες: 

Τετάρτη 5 & 6 Ιουλίου 2017: Τάνια Τσανακλίδου, Λένα Κιτσοπούλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος

Πέμπτη 13 & Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017: Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Κοκκίδου, Γιώργος Χατζηπαύλου

Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017: Κωστής Μαραβέγιας, Σταμάτης Φασουλής, Βύρων Θεοδωρόπουλος

Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρης Μυστακίδης, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιώργος Χατζηπαύλου

h taratsa toy foivou kalokairi 2017 2

Πρώτοι Αγώνες Τραγουδιού «Ταράτσας»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Prospero διοργανώνουν τους πρώτους αγώνες τραγουδιού «ΤΑΡΑΤΣΑΣ». Ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, οι 50 που διάλεξε η προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών από toradiofono.gr, παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην κριτική επιτροπή που αποτελούσαν οι: Μαρία Βουμβάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβο Δεληβοριά, Γεράσιμο Ευαγγελάτο, Άγγελο Παπαδημητρίου, Άγγελο Τριανταφύλλου, Κατερίνα Σταματάκη (Prospero).

Tα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί. Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη (κατ'εξαίρεση 13 και 14 Ιουλίου, Πέμπτη & Παρασκευή)
  • Ώρα έναρξης: 21.00, ώρα εισόδου κοινού: 19.30
  • Τιμή εισιτηρίου: Τιμές εισιτηρίων καθήμενων: Α ΖΩΝΗ: 30€, Β ΖΩΝΗ: 23€ *Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια | Τιμή εισιτηρίου ορθίων: 15€ (δώρο μια μπύρα) *Παρέχεται στους θεατές η δυνατότητα να έχουν 20% έκπτωση με την παράλληλη αγορά εισιτηρίου για δύο παραστάσεις του μήνα.
  • Καλλιτέχνης: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Νεφέλη Φασουλή, Κώστας Καρυπίδης και το μουσικοχορευτικό ντουέτο Στενός Κορσές (Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά)
  • Χώρος: Η Ταράτσα του Φοίβου» | Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι
  • Σημεία Προπώλησης: Ticket Services, Εκδοτήριο Πανεπιστημίου 39, Τηλεφωνικά στο 2107234567, Online στο www.ticketservices.gr, Καταστήματα PUBLIC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε που εμφανιζονται

Προσθήκη σχολίου