Εύρεση EventO Μάριος Φραγκούλης σε καλοκαιρινή περιοδεία

Το καλοκαίρι του 2017 o Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας από τις 21 Ιουνίου 2017 με την καλοκαιρινή του περιοδεία "Μικρό νησάκι η καρδιά", σε Ελλάδα και Κύπρο.
tweet
share
Ο Μάριος θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου. Καλεσμένοι του θα είναι ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους.

Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραίνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου. Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης , ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή. Ας ταξιδέψουμε μαζί τους σε όλη την Ελλάδα.

 

Η περιοδεία ξεκινά από 21 Ιουνίου 2017 στις ακόλουθες πόλεις:

21/6, Ζωγράφου- Αθήνα

9/7, Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων- Αιτωλοακαρνανίας 

20/7, Μονή Λαζαριστών - Θεσσαλονίκη

19/7, Αρχαίο Θέατρο Δίον -Κατερίνη

24/7, Βεάκειο - Πειραιάς

7/8, Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων- Κρήτη

10/8, Αρχαίο Θέατρο Ήλιδα - Πελοπόννησος

12/8, Μπούκα - Κάσος

18/8, Φεστιβάλ Αισχύλεια - Ελευσίνα

21/8, Μυτιλήνη

30/8, Λεμεσός - Κύπρος

31/8, Λευκωσία - Κύπρος

Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Από 21 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2017
  • Καλλιτέχνης: Μάριος Φραγκούλης
  • Χώρος: Διάφοροι Χώροι
  • Συμμετέχουν:: Θοδωρής Βουτσικάκης, Δήμητρα Σελεμίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε που εμφανιζονται

Προσθήκη σχολίου