Εύρεση EventΚέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου και Γιάννα Φαφαλιού στη Σφίγγα

Οι Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου και Γιάννα Φαφαλιού ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία φορά και επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα το Σάββατο 22 Απριλίου 2017. Καλεσμένοι τους οι Πάνος Σμυρναίος και Μιχάλης Καραγκούνης. Συνολικά 5 φωνές που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τη συμμετοχή τους στο talent show "Rising Star".
tweet
share
Η Κέλλυ Βουδούρη, η Αναστασία Ιωακειμίδου και η Γιάννα Φαφαλιού μας συστήθηκαν μέσα από το talent show του Αντ1 "Rising star" και ξεχώρισαν αμέσως για τις ιδιαίτερες χροιές τους, την παρουσία τους και τις μουσικές επιλογές τους. Φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαίο πως και οι 3 τους επιλέχθηκαν από τον Κώστα Μακεδόνα για να πλαισιώσουν την ομάδα του και η πορεία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Έχοντας στο ενεργητικό τους ήδη δύο πετυχημένες εμφανίσεις στη Σφίγγα, η Κέλλυ, η Αναστασία και η Γιάννα επανέρχονται και παρουσιάζουν με 6 εξαιρετικούς μουσικούς ένα δείγμα της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας μέσα από τραγούδια και ερμηνείες που τους έχουν επηρεάσει από την rock, έντεχνη, λαϊκή αλλά και παραδοσιακή μουσική και θα ανατρέξουν στο χρόνο, φτάνοντας στο σήμερα μέσα από ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις και "παντρέματα" διαφορετικών ακουσμάτων.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Πάνος Σμυρναίος και Μιχάλης Καραγκούνης που με την πορεία τους στο Rising Star άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Σάββατο 22 Απριλίου 2017
  • Ώρα έναρξης: 22.30
  • Τιμή εισιτηρίου: 12€ με μπύρα ή κρασί
  • Καλλιτέχνης: Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου, Γιάννα Φαφαλιού
  • Χώρος: Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
  • Σημεία Προπώλησης: Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
  • Συμμετέχουν:: Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα, Σταύρος Χαραμής: μπουζούκι, Κώστας Ματσούκης: πλήκτρα, Σπύρος Βαρδακαστάνης: μπάσο, Δημήτρης Νάνος: τύμπανα, Σπύρος Λιβέρης: ακουστική κιθάρα, βιολί, ενορχήστρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε που εμφανιζονται

Μουσική Σκηνή Σφίγγα Στις 22/04/2017
Κιάφας & Ζωοδόχου Πηγής Αθήνα / Κέντρο +302103811175 Πρόγραμμα Παραστάσεων

Προσθήκη σχολίου