Άνοιξε το bar του Hard Rock Cafe Athens

Ιούλιος 13, 2015
Το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens άνοιξε τις πόρτες του , στο Μοναστηράκι, έτοιμο να προσφέρει τις πιο Hard Rock εμπειρίες, rock 'n' roll μουσική και αυθεντικά Hard Rock cocktails με συνοδευτικά γευστικά πιάτα.

tweet
share
Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens προσφέρει όλη την ημέρα, ροφήματα, χυμούς, ποτά και, κυρίως, τα μοναδικά βραβευμένα Hard Rock cocktails μεταξύ των οποίων Hurricanes, Μargaritas και μη αλκοολούχες προτάσεις (Alternative Rock), όλα σερβιρισμένα στα συλλεκτικά – αναμνηστικά ποτήρια του Hard Rock. Οι επισκέπτες έχουν ακόμα τη δυνατότητα να πάρουν μια «πρώτη γεύση» από τις γευστικές επιλογές του Hard Rock Cafe Athens μέσα από το Bites menu, έναν κατάλογο ειδικά διαμορφωμένο για το μπαρ και τους fans του Hard Rock. Το χειμώνα, το cafe θα διαθέτει το πλήρες θρυλικό Hard Rock menu προσφέροντας μοναδική εμπειρία γεύσεων και Hard Rock service.

Photo-2

Οι επισκέπτες του μπαρ του Hard Rock Cafe Athens θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αυθεντική rock 'n' roll μουσική και να δουν από κοντά σημαντικά μουσικά memorabilia της εμβληματικής συλλογής του Hard Rock. Παράλληλα, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το Rock Shop, το εμβληματικό κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe.
Live εμφανίσεις γνωστών και ανερχόμενων μουσικών και DJ sets είναι μερικές ακόμα από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens στο κοινό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσθήκη σχολίου