Το νέο Extreme Philly Club από τα Goody's!

Ιανουάριος 27, 2015
Τα Goody's παρουσιάζουν ακόμα μια εκδοχή του αγαπημένου club sandwich, στην πιο ευφάνταστη και extreme πρόταση που έγινε ποτέ: το νέο Extreme Philly Club ήρθε για να γίνει η πιο λαχταριστή συνήθεια όλων!


tweet
share
Μετά τα απολαυστικά Extreme Club Caesar's και Extreme Club Crispy, τo Extreme Philly Club, αποτελεί τη νέα ακαταμάχητη πρόταση των Goody's, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο όλων Philadelphia, που έχει ήδη γίνει η νέα συνήθεια ακόμα και των πιο απαιτητικών fan του all-time-classic club sandwich.

Το τραγανό, φρυγανισμένο ψωμάκι συναντά το πιο ζουμερό ψητό κοτόπουλο, μαζί με μπέικον και 3 πλούσιες στρώσεις Philadelphia που απογειώνουν τη γευστική απόλαυση, σε συνδυασμό φυσικά με τις αγαπημένες πατάτες Goody's, προκαλώντας όλους να το δοκιμάσουν.


burger111

Και οι εκπλήξεις από τα Goody's δε σταματούν εδώ: όσοι βρεθούν στα καταστήματα Goody's, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέο classic burger Grilled Chicken Delight με τρυφερό ψητό φιλέτο κοτόπουλο, μπέικον και δροσερή, ελαφριά σως Aioli αλλά και τις λαχταριστές νέες γευστικές προτάσεις Cake με Oreo και Chocolate Brownie.

Επιπλέον, αποκλειστικά στα Goody's Burger House, το νέο πρόσωπο των Goody's που μετράει ήδη 33 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει να εξαπλώνεται παντού, μας περιμένουν ακόμα περισσότερες γλυκές επιλογές, όπως το Original NY Cheesecake και Caramel Peanut bar!


burgerhouse

Οι λάτρεις των Goody's μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους γεύματα σε όλα τα καταστήματα Goody's, στα νέα Goody's Burger House αλλά και όπου και όποτε επιθυμούν μέσω του Goody's Delivery με ένα τηλεφώνημα στο 18365, με ένα click στο www.goodysdelivery.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσθήκη σχολίου