Εύρεση EventVan Gogh Alive – the experience στο Μέγαρο Μουσικής

Από 7 Νοεμβρίου μέχρι και τις 5 Μαρτίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει πάνω από 3000 πίνακες και σκίτσα του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου, προβαλλόμενα σε σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™ στο Μέγαρο Μουσικής.

tweet
share

Ο Vincent Van Gogh μαζί με τους μεταϊμπρεσιονιστές, τους Gauguin και Cezzanne αποτέλεσαν πρόγονοι του μοντέρνου κινήματος φέρνοντας μέσω της φόρμας της πινελιάς τους κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της εποχής.

Η περιοδεία του Van Gogh Alive – Τhe experience μετράει ήδη 35 πόλεις  και από το φθινόπωρο η έκθεση θα έρθει και στην Αθήνα για να μας παρουσιάσει μέσα από ένα εντυπωσιακό τρόπο τα έργα αυτού του πρωτοπόρου ζωγράφου. Ο θεατής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τόπους όπως το Άμστερνταμ, το Παρίσι, η Προβηγκία. Τόποι όπου μεγαλούργησε και δημιούργησε ο Van Gogh, συνθέτοντας έργα μέσα από μια έντονη προσωπική ματιά στον ιστό των βιωμάτων του και της έντονης ζωλης του. Καινοτομία για τον τρόπο θέασης αποτελεί το γεγονός της προβολής των έργων μέσω της εικαστικής τρισδιάστατης απεικόνισής όπου καλεί των ενδιαφερόμενο να ταξιδέψει στον ονειρικό κόσμο της Έναστρης Νύχτας, των Ιρίδων και άλλων σπουδαίων έργων του ζωγράφου.

Video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε που γινεται

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Από 07/11/2017 έως 05/03/2018
Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη Αθήνα / Κέντρο +302107282000 Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας

Προσθήκη σχολίου