ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ και ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ στο Frangelico

Μάιος 15, 2017

Κερδίστε προσκλήσεις για την Πέμπτη 27 Ιουλϊου στις 23.30

tweet
share

Ο Χρήστος Χολίδης συναντά τον Κώστα Μαρτάκη και με την εντυπωσιακή Βασιλική Νταντά κάνουν για μια ακόμη φορά
το Frangelico από 27 Απριλίου το επίκεντρο της Αθηναϊκής διασκέδασης.

Χρήστος Χολίδης. Μετά από καιρό επιστρέφει δυναμικά στον χώρο που μοιράστηκε μαζί μας αξέχαστες στιγμές. Ο πλέον καταξιωμένος λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του διαδρομής: «Εγώ Για Σένα», «Έλεγα», «Μάτια μου ατέλειωτα», «Πίνω Και Τα Σπάω», «Μη Μου Ζητάς» και «Εσύ με συμπληρώνεις» είναι μερικές μόνο από τις μεγάλες επιτυχίες που θα περιλαμβάνει το ξεσηκωτικό πρόγραμμα του στο Frangelico.

Κώστας Μαρτάκης. Στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, γνωρίζει όπως κανείς άλλος, να ξεσηκώνει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια αλλά και με το ακαταμάχητο performance του. Έχοντας τραγουδήσει πολλές μεγάλες επιτυχίες και έχοντας αναπτύξει το πολύπλευρο ταλέντο του και σε άλλους χώρους της ψυχαγωγίας και της τέχνης, ο Κώστας Μαρτάκης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη να δούμε και να ακούσουμε από εκείνον.

Βασιλική Νταντά. Με την υπέροχη καθαρή λαϊκή φωνή της και τη μεσογειακή φλόγα που την χαρακτηρίζει βαδίζει σταθερά σε μια ολοένα ανοδική πορεία. Μετρώντας πάμπολλες εξαιρετικές συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές επιστρέφει δυναμικά στο Frangelico.

Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο
Τιμή φιάλης: Τετάρτη – Σάββατο 150€ / 4 άτομα
Φοιτητική τιμή: Τετάρτη - Πέμπτη 120€ / 6 άτομα, Παρασκευή 130€ / 6 άτομα

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθρο
  • Ένα ΣΧΟΛΙΟ σχετικό με την παράσταση
  • Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 26/7

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα βρίσκονται στο Frangelico (Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι, Τηλ. 210 9843250)Kαι μην ξεχνάτε! Kάντε like στη σελίδα του Monopoli.gr στο facebook και ακολουθήστε μας στο twitter για να βλέπετε πρώτοι όλους τους νέους διαγωνισμούς.

Περισσότεροι διαγωνισμοί με δωρεάν συμμετοχή και πλούσια δώρα στο KERDISETO και στο facebook στο Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Special offers!

Προσκλήσεις για Παιδικό Θέατρο