ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΕΝΟΣ UFO Νο 4, Η Οδύσσεια ενός Ούφο! του Γιώργου Κωνσταντινίδη από τις εκδόσεις Άγκυρα

Ιούλιος 16, 2017
Κερδίστε το βιβλίο "ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΕΝΟΣ UFO Νο 4, Η Οδύσσεια ενός Ούφο!" του Γιώργου Κωνσταντινίδη από τις εκδόσεις Άγκυρα
tweet
share

Ο Νταλίκας τρώει κάτι και ρωτάει: Τι έμαθα; Θα γυρίσουμε κινηματογραφική ταινία;
Το ούφο απαντάει ντυμένος σκηνοθέτης: Ακόμα έτσι είσαι ντυμένος; Πήγαινε ντύσου Οδυσσέας, γιατί πρέπει να κάνουμε φιλμ την Οδύσσεια!
Νεφέλη: Δηλαδή, όλο με την ταινία θα ασχολούμαστε;
Ούφο ή Ελισάβετ: Όχι βέβαια! Όλες οι τρελές ιστορίες, φάρσες και παθήματα, που μας έστειλαν παιδιά από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι εδώ: Το μπουγέλωμα με την άμμο. Το «ξεβράκωμα» στην αυλή του σχολείου. Τα παιδιά που έκαναν bulling και την πάτησαν οι ίδιοι. Η προβολή εικόνας στο κεφάλι που έλεγε no signal. Το δόντι που καρφώθηκε στο κεφάλι. Το κέικ της σοκολάτας που τρίφτηκε στο πρόσωπο. Η «Κατάσκοπος Άλφα». Το δέσιμο με το σχοινί από τα ρούχα της μπουγάδας. Το κυνήγι του σκύλου που μετά κατούρησε την τσάντα και τόσα άλλα…

Σελίδες: 208, Τιμή: 11,28 / 11,80

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθρο
  • Ένα ΣΧΟΛΙΟ σχετικό με το βιβλίο
  • Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής (στο πεδίο "Ημερομηνία" βάλτε την ημερομηνία κλήρωσης)


Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 25/7


Οι νικητές παραλαμβάνουν το δώρο τους από τις Εκδόσεις Άγκυρα (Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα. Ώρες λειτουργίας Καθημερινά: 9:30 - 15:30), ενώ αν είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσθήκη σχολίου